MADRIĐANI ŽELE UZDRMATI NOGOMETNI SVIJET: / Real za 100 milijuna eura dovodi zvijezdu Borussije?

Image
Foto: AFP, RONNY HARTMANN

Do kraja prijelaznog roka u srijedu ostalo je još jako malo, a Real Madrid želi zatvorit prijelazno razdoblje jednom senzacionalnom 'transfer bombom'.

30.8.2016.
13:40
AFP, RONNY HARTMANN
VOYO logo

Prema pisanju španjolskih medija, Los Blancosi spremaju posljednju ovogodišnju ofenzivu. Njihova meta je Borussijina "mašina za golove", čudesni napadač Pierre-Emerick Aubameyang koji želi doći u Real Madrid i svojom željom radi pritisal na Florentina Pereza da realizira svoju i njegovu želju. Ovaj napadač, koji je prošle sezone za Borussiju u svim natjecanjima postigao 39 pogodaka u 49 odigranih susreta, svojedobno je svom djedu s kojim je bio iznimno blizak obećao da će jednog dana potpisati za Los Blancose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za Benzemu

Kako je napadač Reala Karim Benzema ozlijeđen, a unatoč tome što su u momčad vratili Alvara Morratu, čelnici Reala odlučili su izdvojiti za čovjeka koji bi trebao zamijeniti Benzemu čak 100 milijuna eura što će ga staviti na samo drugo mjesto najskupljih nogometaša svih vremena (zajedno s Garethom Baleom).

Intenzivni interes Reala postoji već nekoliko mjeseci, a priča bi uskoro mogla dobiti konačan rasplet. Pregovori bi danas u toku dana trebali prijeći na ozbiljniji nivo, a u Madridu se nadaju kako će sve riješiti u posljednjim satima prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo