MADRIĐANI OTPISALI MODRIĆA? / 'Status u momčadi mu je oslabio i u teškoj je situaciji. Dva kluba čekaju njegovu konačnu odluku'

Image

Hrvatski kapetan možda igra posljednju sezonu u Madridu

2.1.2020.
10:39
VOYO logo

Posljednjih dana puno je nagađanja o tome igra li LukaModrić posljednju sezonu u Real Madridu. Nakon što se pojavila vijest da bi već na zimu mogao otići jedan neimenovani dužnosnik klub poručio je u razgovoru za Hinu kako je u planu da ostane do ljeta 20121. kada mu istječe ugovor.

Modrić je s 34 godine najstariji igrač u svlačionici trinaesterostrukog prvaka Europe. U klubu ne isključuju mogućnost da ostane ondje nakon završetka karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moguće je da dobije neku funkciju u klubu ali o tome još uvijek nismo razgovarali“, rekao je dužnosnik.

Velika nepoznanica

Španjolska Marca također se pozabavila njegovom budućnošću na Santiago Bernabeu. Taj dnevni list uvrstio ga je među deset nepoznanica u 2020. Naveli su kako je njegova situacija dosta slična onoj Sergija Ramosa. Kapetan Reala uskoro će navršiti 34 godine i u tijeku su pregovori oko produženja ugovora koji mu istječe kad i Modrićev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 23: Luka Modric, player of Real Madrid from Croatia during the Liga match played between Real Madrid CF and Real Sociedad at Santiago Bernabeu Stadium on November 23, 2019, in Madrid, Spain. Photo Irina R. H. / Spain DPPI / DPPI, Image: 484561298, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: IRH / AFP / Profimedia

Marca naglašava kako je klupska politika igračima starijima od 32 godine ne nuditi ugovore na više od godinu dana.

"Hrvat je već otpuhao 34 svjećice na rođendanskoj torti, a ugovor mu istječe u ljeto 2021. Njegov status i značaj u momčadi prilično su oslabili u posljednje vrijeme. Ove sezone nije od početka igrao nijednu od najvažnijih utakmica. Nije više onaj igrač koji je prije godinu i pol Hrvatsku vodio do svjetskog srebra, a Real do 13. europske titule. Modrićeva budućnost u Realu je nepoznanica. Jasno je da takva situacija ne odgovara igraču koji nosi desetku tog kluba. Teško da će ostati i iduće godine, ako prije ne potpiše novi ugovor jer Real riskira da ode bez odštete za godinu i pol. Inter i Milan se vrte oko Modrića i čekaju na njegovu odluku", piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon osvajanja srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu za njega je u kolovozu 2018. bio zainteresiran milanski Inter no crno-plavi nisu bili poslali ponudu Real Madridu.

"Razgovarali smo s Modrićem te nam je rekao kako je Inter zainteresiran. Bilo je sve korektno, on je htio ostati kod nas, tako da je sve brzo bilo riješeno“, rekao je dužnosnik dodavši kako je Modrić zadovoljan u Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijeli dres Kraljevskog kluba nosi od 2012. godine te je s njim osvojio četiri Lige prvaka. Iza njega je 320 utakmica uz 20 zabijenih golova i 52 asistencije.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo