Ma kakav sudac: 'Pletikosa je kriv za poraz'

13.6.2014.
13:12
VOYO logo

"Hrvatska je napravila cijeli serijal taktičkih pogrešaka u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva, a jedan od razloga poraza je i slaba partija Stipe Pletikose, koji je glavni krivac jer Hrvatska nije osvojila nijedan bod", rekao je Dolmatov za rusku novinsku agenciju P-Sport.

"Hrvati su se zatvorili čim su zabili prvi pogodak. Nedostajalo im je hrabrosti da nastave igrati u istom ritmu, no najveći razlog zašto Hrvatska nije sačuvala prednost je vratar. Neymar je zabio nakon ne toliko opasnog udarca izvan kaznenog prostora. Pletikosa je slabo reagirao. Trebao je to obraniti", smatra Rus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolmatov također vjeruje da Hrvatska nije iskoristila potencijal koji ima u veznom redu, koji je, prema njegovom mišljenju, u potpunosti podbacio.

"Bilo je jasno da nakon zabijenog gola i povlačenja trojica igrača s takvim mogućnostima ne mogu doći do izražaja", veli Dolmatov, koji je ostao impresioniran jedino Ivicom Olićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Olić me iznenadio. Došao sam do zaključka da s 35 godina na leđima nije izgubio na brzini i da je istovremeno nadodao svojoj kvaliteti. Sva opasnost je dolazila od njega i ostao sam šokiran kada je u nekoliko navrata pretrčao Danija Alvesa", zaključio je Rus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo