LUKAKU NAJAVIO POJAČANJA CRVENIH VRAGOVA: / Mourinho ima listu nogometaša, a na njoj je i brzonogi Vatreni

Image
Foto: AFP

Jose Mourinho smatra kako njegovoj momčadi treba svježe krvi

19.3.2018.
11:31
AFP
VOYO logo

Zvijezda Manchester Uniteda Romelu Lukaku izjavio je kako se menadžer Jose Mourinho i on vesele dolasku novih igrača na Old Trafford ove sezone nakon što su šokantno ispali u osmini finala ovogodišnje Lige prvaka.

UNITED SE PRIDRUŽIO TOTTENHAMU: Manchester pobjedom nad Brightonom ušao u polufinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo Manchester United, moramo puno toga popraviti i znam da će mnogo igrača doći ovog ljeta. To je sigurno", izjavio je belgijski napadač. "Veselim se tome, kako bi pojačali momčad i osvojili čim više trofeja sljedeće sezone, moramo pojačati ekipu."

U veznoj liniji Mourinho cilja na Juventusovog Blaise Matuidija ili Brazilca Freda iz Šahtara iz Donjecka. Također, Manchester United u svojim redovima želi vidjeti i Ivan Perišića koji bi s krila trebao loptama hraniti baš Lukakua u vrhu napada. Već se i ranije pisalo kako je Portugalac obožavatelj 29-godišnjeg Splićanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među igračima koji bi mogli napustiti momčad, Daily Mail navodi Lukea Shawa, Mattea Darmiana, Chrisa Smallinga, Juana Matu i Daleya Blinda. Također, mladi Francuz Anthony Martial razmišlja o svojoj budućnosti među Crvenim vragovima, a Juventus je već pokazao interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam veoma razočaran jer nismo pobijedili Sevillu, a mi želimo pobjeđivati i igrati napadački nogomet", zaključio je Lukaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo