Evo zašto već danima čitamo i pišemo o Modriću!

Španjolski AS piše kako su se klubovi dogovorili oko odštete za Modrića, koja će iznositi 30 milijuna eura plus ugovorni dodaci do osam milijuna. Međutim, predsjednik Tottenhama Daniel Levy navodno još uvijek oteže s objavom transfera kako bi navijačima, prije no što pusti Modrića – predstavio njegovu zamjenu.

Vijest donosi madridski sportski dnevnik AS, koji navodi da su se predsjednici Reala i Tottenhama, Florentino Perez i Daniel Levy, dogovorili oko odštete, koja će iznositi 30 milijuna eura plus ugovorni dodaci do osam milijuna. Iz taktičkih razloga, navodi isti izvor, Levy još uvijek oteže kako bi navijačima, prije no što pusti Modrića, predstavio njegovu zamjenu.

S druge strane, britanski dnevnik Daily Mail piše da je Real pristao Tottenhamu za hrvatskog veznjaka isplatiti daleko veću odštetu od 34 milijuna funti, s ugovornim dodacima koji bi vrijednost posla mogli podići na 40 milijuna funti.

U međuvremenu, Modrić je, kako navodi AS, u petak rano ujutro privatnim zrakoplovom odletio za London nakon što je dvije noći proveo kod kuće, u Zadru. Zasad nastavlja trenirati odvojeno od Tottenhamove momčadi.

Povratak na Net.hr