'Modrić je bio najzlostavljaniji igrač svih vremena u Realu'

29.10.2013.
15:04
VOYO logo

Velšanin je protekle subote nastupio u svom prvom El clasicu, dvoboju protiv Barcelone, u kojem je Real poražen na Nou Campu s 1:2. Balea je većina novinara okarakterizirala kao najgoreg igrača na travnjaku, dok ga većina optužuje da je on sam kriv za stanje u kojem se trenutno nalazi.

Velik mu broj novinara spotiče da je u lošoj formi zbog toga što se tijekom posljednje reprezentativne stanke nije posvetio svom oporavku u klubu već je otišao u velški kamp i tamo provodio proces rehabilitacije. Spotiče mu se i činjenica da je odbio trenirati u Tottenhamu tijekom ljeta, dok je čekao svoj transfer u Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz sve je to, pa i više, prošao Luka Modrić, koji je na gotovo identičan način stigao u Real, a potom na zimu bio proglašen najgorim transferom u svijetu u 2012. godini. Modrić je danas jedan od ključnih igrača kluba iz Madrida, te ima veliku podršku Realovih navijača.

"Luka je od strane medija bio najzlostavljaniji igrač svih vremena u Realu. No ostao je uzdignute glave i danas je jedan od najbitnijih igrača u klubu. Činjenica da su mediji ovako razapeli Balea nakon jedne slabije utakmice dovoljno govori o ovdašnjim medijima. Luka je uz Balea i pomoći će mu da ponovno bude onaj stari", rekao je neimenovani izvor blizak Kraljevskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo