MAESTRO IGRE KRALJEVA: / Evo zašto danas svi pričaju o Luki Modriću

Image
Foto: AFP

Trener Real Madrida Zinedine Zidane bio je zadovoljan nakon što je njegova momčad remizirala 1:1 na gostovanju kod Betisa u Sevilli, u sklopu 21.

25.1.2016.
12:18
AFP
VOYO logo

Zinedine Zidane je na svom prvom gostovanju od kad je na klupi Reala zamijenio Rafu Beniteza, remizirao sa Betisom. Ujedno, to je i njegov prvi remi s Kraljevima. U prva dva susreta ostvario je dvije uvjerljive pobjede. No, unatoč remiju protiv četrnaestoplasirane momčadi španjolskog prvenstva, legendarni Francuz bio je zadovoljan.

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

"Prvih 10, 15 minuta smo bili slabi. Kasnije smo se podigli i mislim da smo zaslužili više od remija. Moramo zabiti iz svojih šansi, ali imali smo i malo nesreće. Iskreno, očekivali smo pobjedu, ali nogomet je takav kad ne iskoristiš svoje prilike. Ostali smo bez dva boda, ali nikako ne mogu kriviti igrače, ponosan sam na njih", rekao je Zidane i odgovorio na novinarsko pitanje o Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real trenutno treći na tablici

"Bio je jako dobar, pomogao je našoj igri u napadu. Nemam ništa za zamjeriti niti jednom igraču".

Real Madrid trenutno je treća momčad La Lige, sa ukupno osvojena 44 boda. Vodeća momčad Primere je Barcelona sa 48 bodova i utakmicom manje. Drugi je Atletico Madrid sa istim brojem bodova. Međutim, unatoč tome što su kiksali u Sevilli čime su propustili približiti se vodećem dvojcu, Zidane misli kako Real može osvojiti naslov prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Borimo se do kraja'

"Nastaviti ćemo raditi kao do sada. Idemo u dobrom smjeru, loše je što smo izgubili dva boda, ali idemo dalje. Bilo je jako dobrih stvari u ovoj utakmici. Borimo se za vrh do kraja", poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju kako je Real nezasluženo uzeo bod uz pogodak iz zaleđa i nedosuđeni jedanaesterac Betisu, ali Zidane nije komentirao tu situaciju.

Za spomenuti kako je na You Tubeu osvanuo video sjajne prezentacije Modrića protiv Betisa, koji možete pogledati u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo