Modrić otkrio u kakvom je odnosu s Ivanom Balićem

18.1.2013.
18:12
VOYO logo

"Došao sam na utakmicu jer rukometaši sele u Zaragozu, a vjerujem poslije i u Barcelonu, moći ću ih gledati samo na televiziji. Dečki su godinama u vrhu svjetskog rukometa i svaka im čast – rekao je Luka Modrić."

Na utakmici je bio i Ivano Balić koji je član madridskog Atletica. Iako žive u istom gradu Balić i Modrić se ne druže zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, ne družimo se. Nemam Balićev telefonski broj", rekao je Luka i osvrnuo se na život u Madridu:

"Moram priznati da mi je lijepo i da uživam. Kad nisam na treningu, najčešće sam kod kuće s obitelji. Tu i tamo malo izađem. Imam neka svoja mjesta na kojem odvedem klinca da se malo zabavi. Posebno me oduševljava vrijeme. U prosincu i siječnju, kada su kod nas temperature u minusu, ovdje je ugodno sunčano." naglasio je Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak progovorio je potom i o Ronaldu.

"O njemu sam već sve rekao. O njegovim igračkim kvalitetama uopće ne treba raspravljati. Njegova kvaliteta kao osobe je također na visokoj razini. Stvarno me oduševio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho?

"Trener radi sve najbolje za klub, pokušava uvijek izvući najviše od nas igrača. Nažalost, malo u prvenstvu štekamo. Ne malo nego puno. Ali imamo još kup i Ligu prvaka. Tu smo još u igri. Na kraju može sezona ispasti dobra. Ništa još nije gotovo. Ima još puno utakmica do kraja sezone", istaknuo je Modrić za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo