LUKA MODRIĆ JEDINA JE NADA REAL MADRIDA! Madridska Marca naklonila se hrvatskom čarobnjaku: / 'Njegova igra jedinstvena je'

Image
Foto: AFP

Novinar madridske Marce J.M. Fernandez posvetio je pozornost hrvatskom nogometnom čarobnjaku Luki Modriću.

7.2.2018.
9:33
AFP
VOYO logo

Prešli smo polovicu sezone u jednoj od najjačih svjetskih liga, popularnoj La Ligi. Do sad su odigrana 22. kola, od ukupno 38., koliko se igra. Real Madrid izgubio je svaku nadu u osvajanje naslova.

SRPSKI VEZNJAK NAKLONIO SE MODRIĆU: ‘Fenomenalan je. On je nositelj igre Reala, doslovno sve kreće od njega’

Aktualni prvak Europe Real Madrid za vodećom Barcelonom zaostaje ogromnih 19 bodova. Barca ima 58, Real 39. Jedina preostala šansa za trofejom koji bi spasio sezonu ostala je u najelitnijem europskom klupskom nogometnom natjecanju, Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na noge moćnom PSG-u

No, u osmini finala Kraljevi idu na noge moćnom pariškom stroju PSG-u, predvođenu najskupljim nogometašem svijeta Neymarom, Mbappeom, Cavanijem i čitavim nizom jakih pojedinaca, koji za cilj imaju opravdati arapske milijune koje su uložene u njih i osvojiti titulu.

Image
Foto: Screenshot: Marca

Realu prijeti totalno urušavanje kule od karata i još veća erupcija nezadovoljstva kod navijača i frustracija kod samih igrača, trenera Zinedine Zidanea i ljudi iz kluba. Jer, u slučaju ispadanja ili visokog, nedostižnog poraza u prvoj utakmici, kola madridska kola strmoglavila bi se u provaliju iz koje bi se onda teško bilo vratiti, bez žrtava... Možda bi Zinedine Zidane dobio otkaz, možda i odriješene ruke od Florentina Pereza, predsjednika kluba, koji bi mu u tom slučaju mogao dati da počisti svlačionicu i napravi remont... No, da nije sve tako crno i napeto u Madridu piše i španjolski novinar ugledne madridske Marce, inače glasila Real Madrida, J.M. Fernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MODRIĆ TRKOM OD 70 METARA SPRIJEČIO GOL, LEGENDA ZAVAPILA: ‘Klonirajte ga dok ne bude prekasno’

U tekstu pod naslovom 'Modrić daje nadu Realu', piše sljedeće:

Luka dosegao svoju najbolju razinu

"Sjajne vijesti za Real koji je okružen silnim sumnjama je što je Luka Modrić dosegao svoju najbolju razinu. Utakmica protiv Levantea (2-2) je to potvrdila. Hrvat je bio posvuda, držao je momčad gotovo samostalno, čak iako je riječ o Madridu. Pozitivnosti treba uoči posjeta PSG-a na Santiago Bernabeu za tjedan dana, a Modrić je jedna od Realovih najvećih nada", piše novinar J.M. Fernandez i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zidane zbog Modrića može i treba biti sretan. Hrvat nema nekih problema s ozljedama, iako rezultati nisu dobri. Prošle je sezone Modrić propustio šest utakmica u ovom dijelu sezone zbog ozljede. Brojke govore o Modrićevoj važnosti, a skoro u svim aspektima igre on je iznad prosjeka. S 974 dodavanja odmah je iza Kroosa (1088), uz 89.52% točnosti. Iako je istina Nijemac ima 92.24% točnosti, njegovo područje djelovanja manje je rizično od onog Hrvata koji uvijek teži okomitijoj igri i više riskira u posljednjem dodavanju. Stoga, Modrićeva igra jedinstvena je", zaključuje autor teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo