TEK SAD SE VIDI STO JE MODRIC REALU /

'On je kljucan igrac!'

Nekadasnja zvijezda Real Madrida Predrag Mijatovic je u razgovoru za spanjolsku radio postaju Ono prokomentirao aktualno stanje u Real Madridu.

10.3.2015.
17:58
VOYO logo

Real Madrid prije i poslije Nove godine su dvije razlicite price. U posljednjim mjesecima prosle godine Kraljevi su razvaljivali sve redom. Nakon sto je 2015. pokucala na vrata, igra Reala je pala. U 11 odigranih kola u tekucoj godini, Madridani su pobijedili u svega pet ligaskih utakmica. Puno premalo za momcad koja ima citav niz vrhunskih igraca u svojim redovima. Bivsa zvijezda Reala, crnogorski napadac Predrag Mijatovic, gostovala je na spanjolskoj radio postaji Ono i prokomentirala aktualno stanje u kraljevskom klubu.

"Nema razloga mijenjati trenera Ancelottija. Igraci su ti koji se moraju malo probuditi. On ima svoj nacin rada i nogometne filozofije, a sve do nedavno bili smo odusevljeni njegovom filozofijom. Sada odjednom ne valja i ljudi govore da ga se treba mijenjati. Ja ne mislim tako", prenosi Marca Mijatoviceve rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modric se nakon skoro cetiri mjeseca ne igranja vratio u sastav Reala. Navijaci i struka kraljevskog kluba konacno su docekali njegov povratak i tek sada se vidi koliko Luka znaci za igru Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova ozljeda je bila veliki hendikep za igru Reala. On je kljucni igrac u veznoj liniji Madridana. On svojom kvalitetom od ostalih igraca izvlaci ono najbolje", nahvalio je Mijatovic naseg reprezentativca.

Osvrnuo se i na vjecnu dilemu nogometne javnosti. Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi?

"Nema velike razlike izmedu njih dvoje. Oboje su kljucni igraci za svoje momcadi. Samo je stvar ukusa. Ja vise preferiram igru Ronalda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo