LUKA MODRIĆ JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / O ovom se potezu ne prestaje pričati ni dan nakon derbija

Image
Foto: AFP

Real Madrid razbijen je na domaćem terenu, a potez Luke Modrića najbolje svjedoči o razmjerima poraza

28.2.2019.
7:00
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone izborili su plasman u finale španjolskog Kupa kralja nakon što su u uzvratnom susretu polufinala na Santiago Bernanbeu pobijedili Real Madrid sa 3-0 nakon što je prvi susret završio 1-1.

Golove za Barcu zabili su Luis Suarez (50, 72-11m) i Raphale Varane (69-ag). Bio je to već peti 'el clasico' u nizu u kojem Real nije uspio slaviti, pri čemu je Barca upisala tri pobjede, a dvije utakmice su završile bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primijenio silu

Leo Messi večeras nije uspio zabiti svojoj omiljenoj žrtvi, ali je odigrao vrlo dobru utakmicu. Igrači Reala imali su mnogo problema s njim, a fotografija kako Luka Modrić u očaju čupa Argentinca za dres postala je hit na društvenim mrežama. Jasno vam je i zašto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić je odigrao cijeli susret za Real, baš kao i Ivan Rakitić za Barcu. U drugom polufinalnom srazu u četvrtak se sastaju Valencia i Real Betis, a prva utakmica igrana u Sevilli završila je 2-2. Bit će to rekordno šesto uzastopno finale "Copa del Rey" za Barcu pri čemu je dobila zadnja četiri finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo