VELIKO SRCE / Škoti otkrili malo poznatu priču o Luki Modriću: 'Tko je mogao znati da će među tom djecom biti buduća superzvijezda'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vatreni je imao izrazito teško djetinjstvo

8.9.2021.
16:17
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Škotska humanitarna udruga Mary's Meals bila je aktivna na ovim prostorima za vrijeme rata u bivšoj Jugoslaviji, a trenutačno osigurava obroke za preko dva milijuna djece u 19 zemalja. Zanimljivo, njihovu pomoć svojevremeno je dobio u Luka Modrić. Bilo je to u vrijeme dok je bio izbjeglica u Zadru.

A upravo o tome govorio je osnivač te udruge Magnus MacFarlane-Barrow, kojem je Modrić prije dvije godine darovao svoj potpisani dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja supruga Julie i ja 2019. smo posjetili Hrvatsku povodom obljetnice rada naše udruge, bili smo u Slavonskom Brodu, a glavni event bio je u Zagrebu. Tamo su me iznenadili dresom hrvatske reprezentacije. Bio sam sretan jer sam velik fan njihove nevjerojatne reprezentacije koja je godinu ranije igrala finale Svjetskog prvenstva, ali kad sam ga okrenuo, shvatio sam da je poklon još bolji", otkrio je MacFarlane-Barrow za Scottish Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dres je potpisao Luka Modrić, tada službeno najbolji nogometaš svijeta. Ispostavilo se da on i njegova obitelj podupiru Mary's Meals dijelom i zbog toga što su bili izbjeglice u Zadru kada smo Julie i ja tamo dostavljali pomoć. Tko je mogao znati da će među tom djecom biti buduća svjetska superzvijezda", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo