Tajna je otkrivena: Objasnio zašto grize ljude i kakav je to osjećaj!

Uoči velikog subotnjeg okršaja Reala i Barcelone na Santiago Bernabeu, oglasio se i Luis Suarez, kontroverzni nogometaš Barcelone čiju su karijeri obilježili skandali.

25.10.2014.
11:26
VOYO logo

Suarezu je upravo istekla četveromjesečna kazna zbog čuvenog ugriza na Svjetskom prvenstvu, pa će protiv Reala na Bernabeu (18.00) najvjerojatnije odigrati i prvu službenu utakmicu za Barçu. Uoči utakmice, Suarez je u intervjuu za Guardian otkrio pozadinu svog neobičnog poriva da nekoga ugrize i objavio da se tako nešto više nikada neće ponoviti.

"Mislim da su sve loše stvari koje su mi se dogodile sada iza mene. Vjerujem da sam sada na pravom putu, družim se s ljudima koji mi mogu pomoći, s pravom vrstom ljudi", započela je urugvajska zvijezda i objasnila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svatko ima neki svoj način na koji se brani. U mom slučaju, na taj sam se način riješavao stresa i napetosti. Neki drugi igrači reagiraju tako da nekome slome nogu, ili mu razbiju nos. Ono što sam ja napravio Chielliniju su ljudi shvatili kao nešto najgore. Zapravo i ja razumijem zašto ugristi nekoga izgleda toliko loše", rekao je Suarez, a potom još detaljnije objasnio svoj poriv:

//www.youtube.com/embed/77jk_-pVVEs

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je kao impuls iznutra, instiktivna reakcija. Gotovo da u istom trenutku dok to radite postanete svjesni što ste napravili, ali već je gotovo".

Vidjet ćemo kako će se snaći u El Clasicu, i hoće li se moći suzdržati pored prgavih Realovih braniča i poznatih provokatora, Pepea i Sergija Ramosa. Trener Barcelone Luis Enrique već je najavio da će zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suarez će dobiti nekoliko minuta. Koliko? To je pitanje za milijun dolara. Bilo bi lakše da je protivnik lakši", otkrio je Enrique.

Suarez je prošli mjesec odigrao i prve utakmice nakon kazne za Urugvaj, a dao je dva pogotka Omanu u prijateljskoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo