ZVIJER OD 88 MILIJUNA EURA: / Zato smo ga i toliko platili

Barcelona je pobjedom 2:1 nad Realom stigla do četiri boda prednosti ispred velikog rivala, ali kako je do kraja sezone preostalo 10 kola, treneri smatraju kako ovaj dvoboj neće odlučiti prvaka.

23.3.2015.
9:09
VOYO logo

"Mislim da smo gledali dvije momčadi na visokoj razini. Igrali smo jako dobro do drugog primljenog gola, a nakon toga je postalo jako teško. Teško je reći da li je bolja momčad pobijedila. Bili smo bolji u prvih sat vremena, ali u posljednjih pola sata kontranapadi Barcelone su bili razarajući. Obje su momčadi zaslužile napraviti nešto važno, ali Barcelona je ta koja je pobijedila. Dobro za njih. Barcelona trenutno ima prednost, ali u nogometu je svašta moguće", izjavio je Realov trener Carlo Ancelotti.

S druge strane, Barcelonin trener Luis Enrique bio je oduševljen konačnim ishodom, a posebice je pohvalio dvojicu igrača, napadača Luisa Suareza, strijelca pobjedničkog gola, kojeg su prošlog ljeta doveli iz Liverpoola za 88 milijuna eura, te vratara Claudija Brava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Suarez je odigrao utakmicu na vrlo visokoj razini. Zabio je gol koji bi malo njih moglo, ali zato smo ga potpisali i zato smo platili koliko smo platili. Također imamo vratare koji zbog svojih obrana često zasjaju. Bravo je imao neke sjajne obrane, ali opet, imao ih je i Casillas", rekao je Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset kola prije kraja sezone Barcelona sada ima 4 boda više od drugoplasiranog Reala, ali Enrique smatra da nije sve odlučeno.

"Dobar je osjećaj pobijediti naše rivale i sad možemo uživati u poslu, ali ovaj rezultat neće biti odlučujuć. Ima još puno važnih utakmica i puno se bodova može izgubiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo