LUDNICA U NJEMAČKOJ: / Nestvarni Haaland ušao s klupe i u 95. minuti zabio za veliko slavlje Dortmunda, pao i jedan neslavni rekord

Image
Foto: INA FASSBENDER / AFP / Profimedia

Na današnjoj utakmici protiv Werdera albanski veznjak Klaus Gjasula dobio svoj 17. žuti karton ove sezone te je tako postao rekorder Bundeslige.

13.6.2020.
17:33
INA FASSBENDER / AFP / Profimedia
VOYO logo

Borussia Dortmund je u subotu u utakmici 31. kola na gostovanju s 1-0 pobijedila Fortunu Dusseldorf čime je odgodila slavlje minhenskog Bayerna koji će, čak i ako večeras pobijedi Borussiju Mönchengladbach, morati pričekati još par dana da osigura osmi uzastopni naslov prvaka.

Gol je za Borussiju 20 sekundi prije sučevog zvižduka za kraj utakmice zabio 19-godišnji Norvežanin Erling Haaland, koji je u igru ušao u 61. minuti. Gol pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund je drugoplasirana sa četiri boda zaostatka za Bayernom koji će, ako večeras pobijedi Mönchengladbach, biti samo još jednu pobjedu od osvajanja naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugim utakmicama koje su igrane u subotu poslijepodne Wolfsburg je kod kuće odigrao 2-2 sa Freiburgom, a hrvatski nogometaši Josip Brekalo i Marin Pongračić su susret počeli od prve minute s tim da je Brekalo zamijenjen u 55. minuti.

Herthu je kod kuće pobijedio gostujući Eintracht sa 4-1, Union Berlin je također u gostima svladao Koeln sa 2-1, a na gostovanju je visoku pobjedu upisao i Werder koji je sa 5-1 bio bolji od zadnjeplasiranog Paderborna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati

Wolfsburg - Freiburg 2-2 (W. Weghorst 14, W. Weghorst 26pen/L. Höler 43, R. Sallai 46)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortuna Düsseldorf - Borussia Dortmund 0-1 (E. Håland 90+5)

Hertha - Eintracht Frankfurt 1-4 (K. Piątek 24/ B. Dost 51, André Silva 62, O. N'Dicka 68, André Silva 86)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Köln - Union Berlin 1-2 (J. Córdoba 90+2/M. Friedrich 39, C. Gentner 67)

Paderborn - 1 Werder Bremen 1-5 (A. Sabiri 66/D. Klaassen 20, Y. Ōsako 34, D. Klaassen 39, M. Eggestein 59, N. Füllkrug 90+2)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern München v Borussia M'gladbach (18:30)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo