LUDI TJEDAN U HNL-u: / Rješava se prvenstvo, igra se derbi za derbijem, a vodeći Dinamo ima najteži raspored

Image
Foto: PIXSELL

Najelitnije natjecanje hrvatskog klupskog nogometa vjerojatno će se rasplesti u sljedećih nekoliko kola

16.4.2018.
14:17
PIXSELL
VOYO logo

Prva HNL ulazi u samu završnicu. Ovog tjedna igra se dvostruki program, utakmice 30. kola na rasporedu su u utorak, srijedu i četvrtak, ali prava poslastica čeka nas za vikend. Najteži raspored ima lider prvenstva. Zagrebački Dinamo prvo 18. travnja na Maksimiru dočekuje čvrsti Osijek, a zatim u nedjelju gostuje na Poljudu gdje protiv najvećeg rivala od 17 sati igra utakmicu koja bi mogla odlučiti prvenstvo. Ako bi Splićani uspjeli nanijeti štete na Poljudu tek bi se onda s posebnim zanimanjem gledao dvoboj protiv Rijeke 28. travnja s Modrima.

TRENER RIJEKE OTKRIO ŠTO GA SMETA U MOMČADI, ALI I U HRVATSKOJ: ‘Te su devijacije u ligi druga tema’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoplasirani Hajduk ima lakši raspored. Momčad Željka Kopića prvo u srijedu dočekuje na Poljudu Cibaliju, zatim derbi na Maksimiru, a u 32. kolu gostuje kod Slaven Belupa. Ako žele ostati u borbi za naslov prvaka jasno je da ne smiju kiksati u "manjim utakmicama."

Dinamo ima osam bodova više

Splićani trenutačno za Dinamom, sedam kola prije kraja, zaostaju visokih osam bodova. Za vratom im puše Rijeka s četiri bodova manje. Matjaž Kek i društvo gostuju u Istri pa slijede dvoboji s Osijekom (susret koji bi mogao imati važnost u borbi i za treće mjesto, Osječani zaostaju za Rijekom pet bodova) pa spomenuti derbi na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će zanimljivo i u borbi za ostanak u Ligi. Tri momčadi, Rudeš, Istra 1961 i Cibalije nalaze se u dva boda. U najboljoj je situaciji Rudeš koji igra sjajno na proljeće, ima tri pobjede u nizu te je prvenstveno pobjedom protiv Rijeke dokazao kako će svima biti tvrd orah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo