LUDI SPORTSKI DAN: / Nije samo tenis na repertoaru; igraju se čak četiri nogometna derbija

Image
Foto: AFP/PIXSELL/Screenshot

Nije samo tenis na repertoaru današnjeg sportskog dana. Četiri nas velika nogometna obračuna čekaju ove subote

24.11.2018.
13:26
AFP/PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Nije samo tenis na repertoaru današnjeg sportskog dana. Četiri nas velika nogometna obračuna čekaju ove subote. Od 15 sati na Rujevici igraju petoplasirana momčad HNL-a Rijeka i aktualni prvak, vodeći Dinamo. Od 18.30 u Londonu se sastaju Tottenham - Chelsea, od 20.45 na Wanda Metropolitanu sudarit će se Atletico i Barcelona, a od 21 sat čeka nas šou u američkom nogometu, čistu emociju na tribinama i poeziju na terenu, sraz River Platea i Boce Juniors.

15. KOLO HNL-A Rijeka - Dinamo

Derbi hrvatskog nogometa daje naglasak na Igora Bišćana, trenera Rijeke koji po prvi put na toj funkciji kao trener Rijeke ima priliku voditi momčad protiv svog bivšeg kluba. Riječani imaju 24 boda, Modri 36, miljama su u ovom trenutku daleko od formi. Nenad Bjelica u svom kadru ima igrače za proljeće u Europi, koji su u stanju pokoriti i uvijek neugodnu Rujevicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13. KOLO PREMIERSHIPA: Tottenham - Chelsea

U Londonu ćemo, pak, gledati veliki londonski derbi na kultnom Wembleyu u sklopu 13. kola Premiershipa. Tottenham je četvrti, Chelsea je treći. Gosti nakon 12 kola nemaju poraza, a Spursi idu na krilima nezaustavljivog Kanea. Obje su momčadi u borbi za naslov prvaka, Mateo Kovačić je imao problema s ozljedom i pitanje je hoće li zaigrati u ovoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13. KOLO LA LIGE: Atletico - Barcelona

U Španjolskoj je također zanimljivo. Barcelona je vodeća, ali Sevilla, Atletico Madrid, Alavés, Espanyol i Real Madrid nalaze se unutar pet bodova. Drugoplasirana Sevilla i trećeplasirani Atletico imaju isti broj bodova, 23, jedan manje od Katalonaca. Zhuhtava se u La Ligi, sve će frcati ove sezone. Barcelona dolazi na Wanda Metropolitano gdje se želi vratiti i 1. lipnja iduće godine kao finalist Lige prvaka. Ivan Rakitić neće igrati u derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA I REAL STALI U OBRANU RAMOSA: Football Leaks i Der Spiegel plasirali skandalozne tvrdnje

UZVRATNA UTAKMICA FINALA COPE LIBERTADORES: River Plate - Boca Juniors

Nevjerojatni prizori viđeni su na treningu Boca Juniors uoči ovog sudara koji je za Argentince više od obične utakmice. Oko 50 000 navijača Boce došlo je dati podršku na "La Bonbonijeri" svojim ljubimcima, uoči "utakmice svih utakmica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva je utakmica finala Cope Libertadores završila 2-2. Večeras pada odluka tko je najbolja momčad Južne Amerike. Legendarni stadion Monumental u Buenos Airesu je poprište obračuna dva velika rivala. Boca i River prvi put igraju u finalu Cope Libertadores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo