LUDA UTAKMICA: / Zagreb i Rijeka odigrali pravu ljepoticu u Kranjčevićevoj

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic

Nastavljaju se problemi za Rijeku u ovoj sezoni. Bijeli s Kantride odigrali su i treću utakmicu neodlučeno, Zagreb je u Kranjčevićevoj u jednoj ludoj utakmici odigrao 3:3 s trupama Matjaža Keka.

26.7.2015.
21:13
PIXSELL, Marko Prpic
VOYO logo

ZAGREB - RIJEKA 3:3

Strijelci: 0-1 Balaj (23), 1-1 G. Boban (25), 1-2 Balaj (32), 2-2 G. Boban (34), 3-2 Krovinović (73), 3-3 Bezjak (77).

Pred 500 gledatelja sudio je Batinić iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka i dalje ne zna za pobjedu u prvenstvu ove sezone. Matjaž Kek bi se zbog toga itekako morao zabrinuti. U četvrtak su Bijeli s Kantride završili svoju ovosezonsku avanturu u Europskoj ligi remiziravši s škotskim Aberdeenom u gostima 2:2 (na Kantridi je završilo 3:0 za Škote).

Unatoč rastrčanosti, dominaciji i posjedu, posebice u prvom dijelu, opet su primili jeftine golove. I to je ono što brine na Kantridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matjaž Kek nakon prvih 45 minuta bio je bijesan, no gledatelji su mogli biti zadovoljni. Unatoč velikom broju grešaka, gledali smo sadržajno i strastveno poluvrijeme. Rijeka je pogodila i dvije vratnice. Nije išlo.

Balaj vs Boban

Rijeka je povela u 23. minuti utakmice. Domagoj Muić loše je vratio loptu, Balaj je krenuo sam na golmana i zabio za 1:0. No, tada na scenu stupa Gabriel Boban koji samo dvije minute poslije pogađa za 1:1. Sedam minuta poslije, novi gol u Kranjčevićevoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bekim Balaj zabio je i svoj drugi pogodak na utakmici. Prvo je Tomasov pucao, Livaković je odbio, ali Balaj se našao na pravom, mjestu i bacio Armadu u trans.

Utakmioca je definitivno porpimila etiketu lude kada je Boban dvije minute poslije ponovno zabio i tako otvorio mali golgeterski "rat" s Balajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intenzitet igre ipak je pao u nastavku dvoboja, no, padali su i golovi. Prvo je Zagreb preko Filipa Krovinovića poveo s 3:2, da bi Rijeka preko Bezjaka poravnala na konačnih 3:3.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo