LUDA UTAKMICA NA CAMP NOU: / Pala dva gola, podijeljena tri crvena, teška sudačka pogreška i promašen penal

Image

Utakmicu punu uzbuđenja odigrali su na Camp Nou Barcelona i Atletico Madrid.

7.2.2017.
22:51
VOYO logo

Momčad Luisa Enriquea osigurala je remijem 1:1 (2:1) plasman u finale Kupa kralja. Susret su osim golova Luisa Suareza i Antoinea Griezmanna obilježila tri crvena kartona, nerealizirani jedanaesterac te gruba sudačka pogreška kojom su gosti oštećeni za pogodak.

Sam početak utakmice pripao je gostima. Yannick Carrasco opasno je zaprijetio u šestoj, a Jasper Cillessen senzacionalno je obranio udarac glavom Antoinea Griezmanna s oko 11 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gol na utakmici pao je krajem prvog poluvremena. Odbijenu loptu dočekao je Luis Suarez te ju je iz blizine poslao u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Atletico je imao veliku priliku za preokret. U 57. minuti Sergi Robero zaradio je drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije, Antoine Grizemann zabio je pogodak , ali ga je sudac poništio zbog zaleđa. Međutim, ponovljena snimka jasno je pokazala da se radilo o pogreški suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je posebno zanimljivo s obzirom da su upravo iz Barcelone nakon utakmcie s Betisom prije desetak dana stigle žestoke optužbe da su oštećeni, tj. da im nije priznat čisti pogodak čime su ostali bez pobjede.

U 67. minuti Atletico je ostao također bez igrača. Carrasco je zbog grubog starta dobio drugi žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijeva majstorija

Deset minuta kasnije Lionel Messi žestoko je potegao iz slobodnog udarca te je zatresao gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je u 80. imao novu veliku priliku, ali je jedanaesterac promašio Gameiro. Tukao je visoko preko gola. U 83. Griezmann je zabio za izjednačenje. Do kraja utakmice Suarez je opet zatresao mrežu, ali je suđeno zaleđe. Urugvajac je potom u posljednjoj minuti utakmice laktom udario suparnika te je i on zaradio crveni karton.

Koliko je bila gruba utakmica govori podatak da je ukupno tijekom susreta podijeljeno 11 žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić počeo je utakmicu od prve minute te je ostao na travnjaku do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona će u finalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Alavesa i Celte Vigo. Prvi dvoboj u Vigu završio je 0-0, a uzvrat je na rasporedu u srijedu, s početkom u 21 sat.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo