NAJGORI IGRAČ NA UTAKMICI / Lovrena uništavaju na društvenim mrežama. Pogledajte kakve je katastrofalne pogreške radio protiv Juvea

Image
Foto: Profimedia

Lovren je dobio najgoru ocjenu SofaSocrea od svih igrača na terenu, tek 6.1

2.11.2021.
23:22
Profimedia
VOYO logo

Prolaz u osminu finala Lige prvaka izborio je Juventus u skupini H. Talijanski sastav je slavio s 4-2 protiv Zenita upisavši četvrtu pobjedu.

Za torinsku "Staru damu" zabili su Paulo Dybala (11, 56-11m), Federico Chiesa (74) i Alvaro Morata (82), a za goste Leonardo Bonucci (26-ag) i Sardar Azmoun (90). Dejan Lovren je za Zenit odigrao cijeli susret, ali Hrvat je odigrao možda i najgoru utakmicu ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren je dobio najgoru ocjenu SofaSocrea od svih igrača na terenu, tek 6.1, a uz to skrivio je i dva gola. Kod penala Dybale, Vatreni je napravio golemu pogrešku. Dybala je zbog njega imao priliku dvaput pucati jedanaesterac. Prvi je put promašio, ali sudac mu je dao da ponovo puca jer je Lovren utrčao u kazneni prostor prerano.

Lovrenovo prerano utrčavanje pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Lovren se na posebnom udaru našao zbog katastrofalne reakcije kod pogotka Federica Chiese. Kada je ostao predaleko od Talijana koji ga je zatim izvrtio i ostavio za sobom te je pored njega zabio pogodak. Navijači se pitaju što je Lovren tu uopće radio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedilo je i veliko negodovanje na službenom Twitter profilu Zenita, kao i općenito na toj mreži, a navijači nisu nimalo bili zadovoljni Lovrenovom partijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je najgori obrambeni igrač na svijetu", "Ne mogu više gledati tog Lovrena", "Najboljeg braniča na svijetu izvrtio je Chiesa", "Eto zato smo prodali Lovrena, pogledajte što mu je Chiesa napravio", "Lovren opet pokazuje svoje trikove protiv Juventusa", samo su to neki od negativnih komentara na račun Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo