emotivne riječi / Lovren posvetio objavu majci i raznježio obožavatelje: 'Nisam rječit po pitanju ljubavi, ali hvala ti!'

Image
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL/Instagram

Slika prikazuje Lovrena kojeg kojeg majka drži u naručju, a Dejan je uz fotografiju napisao i emotivnu poruku

29.10.2018.
13:14
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL/Instagram
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Liverpoola Dejan Lovren na Instagramu je postavio fotografiju staru 28 godina kojom je raznježio svoje obožavatelje. 

Slika prikazuje Lovrena kojeg kojeg majka drži u naručju, a Dejan je uz fotografiju napisao i emotivnu poruku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"E moja majko, ovo je bilo 1990. godine u Kraljevoj Sutjesci. Znam da se bolje sjećaš nego ja, naravno. Želim ti se zahvalit na svemu, znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao, ali si bezbroj puta dokazala koliko si jaka žena. Možda ja i brat Davor nismo previše rječiti kad je u pitanju ljubav, ali eto znaj da te volimo zauvijek. Nadam se da si ipak više ponosnija na mene, jer ipak držiš budućeg srebrenog u naručju", stoji u Lovrenovom opisu fotografije. 

Lovren je inače, rođen u Zenici, iz koje je nakon početka rata s obitelji pobjegao u Njemačku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo je ljudi ostalo u Zenici, neću reći da su pogriješili, ali ostanak je značio kockanje vlastitim životom. Bratić je ubijen u kući iz koje smo pobjegli samo tjedan dana ranije. To je bila realnost. Bilo je strašno i događalo se to mojoj obitelji i ljudima koje sam poznavao. Da smo ostali u Bosni, moji roditelji sada možda ne bi bili živi, možda bih i ja bio ubijen", zaključio je Lovren. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo