LOVREN ISPRIČAO KOJE GA JE PITANJE NAJVIŠE MUČILO ZA VRIJEME KARANTEN: / 'Veliki je to bio izazov za sve....'

Image
Foto: Profimedia, Harry Marshall / PA Images

Redse još dvij pobjede dijele do naslova provaka

8.6.2020.
17:20
Profimedia, Harry Marshall / PA Images
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola pripremaju se za nastavak sezone nakon tri mjeseca pauze uzorkovane pandemijom koronavirusa. Momčad Jurgena Kloppa dijele još dvije pobjede do proslave prvog naslova prvaka od 1990. godine. U nedjelju 21. lipnja imaju priliku u gradskom derbiju s Evertonom približiti se cilju.

Žele sve pobijediti

“Da budem iskren, i prije nego što smo doznali kad će se prvenstvo nastaviti naš je fokus i cilj uvijek bio završiti setonu. Zato smo cijelo ovo vrijeme trenirali. Znali smo što nam je cilj. Naravno, moramo pobijediti u još dvije utakmice nakon čega možemo reći ‘mi smo prvaci’, ali naš je glavni zadatak pobijediti u svim utakmicama”, otkrio je Lovren za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i kako mu je bilo dosta teško u izolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posljednja dva tjedna prije nego što smo počeli zajedno trenirati bilo mi je malo teško jer nismo znali hoće li se prvenstvo nastaviti i hoćemo li opet biti skupa. Jako puno pitanja mi je prolazilo glavom poput onog hoće li opet sve biti normalno. Veliki je to bio izazov za sve i trebalo je pokazati da se svatko brine o sebi i momčadi. Napravili smo sjajan posao. Vratili se u dobroj formi. Radili smo testove i mislim da to puno govori o momčadi. Svi su poštivali plan i program koji smo dobili i to je jako važno za ovu momčad", kazao je Vatreni.

“Pokazali smo zajedništvo i još je puno vremena ispred nas", kazao je i otkri kako izgleda dolazak na trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svojim automobilima držimo naše kopačke, ručnike, lopte, opremu. Auti su nam poput male dvorane, ali tako je kako je i to moramo prihvatiti. Igramo nogomet, stalo nam je do igre in pobjeđivanja”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo