LOVREN ODUŠEVIO SURADNJOM S NAJSKUPLJIM BRANIČEM: / 'Ponekad ga još moram podsjetiti što raditi na terenu'

Image
Foto: AFP

Stoper o novom partneru u obrani

23.2.2018.
15:42
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren vjeruje kako može u posljednjoj liniji Liverpoola imati dobru suradnju s novopridošlim Virgilom van Dijkom.

STOPER KAKAV SE RIJETKO VIĐA: Ako vam ovo ne promijeni loše mišljenje o Lovrenu onda ništa niti neće

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac je stigao iz Southamptona za rekordnih 85 milijuna eura, a iako na početku njegovog dolaska nisu igrali mnogo zajedno, protiv Tottenhama su dobili priliku i oduševili. Van Dijk je dominirao zrakom te uz Lovrena ugušio engleskog golgetera i ponajboljeg napadača Europe u ovom trenutku Harryja Kanea. U utakmici protiv Porta u prvom susretu osmine finala Lige prvaka opet su odigrali dobar zajednički susret. I samog je Lovrena iznenadilo kako su se brzo složili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, nisam očekivao da ćemo tako brzo kliknuti na terenu. Ali kad si vrhunski stoper, a Virgil to jest, onda su takve stvari normalne. Naravno da mu treba vremena da se privikne jer nije isto igrati u Southamptonu i Liverpoolu, ali razumije što Klopp želi, a kad se malo zaboravi, ja ga podsjetim što treba raditi. Pomažem mu koliko god znam i mogu", rekao je Lovren, a prenosi Liverpool Echo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo