LOVRE KALINIĆ ODRADIO PRVI TRENING U VILLI: / 'Maštao sam o tome kako iz male zemlje Hrvatske dolazim u veliki klub'

Image
Foto: AFP, Khaled DESOUKI

Lovre Kalinić drugog dana nove 2019. godine odradio svoj prvi trening u Birminghamu

2.1.2019.
21:00
AFP, Khaled DESOUKI
VOYO logo

Hrvatska reprezentativna vratarska jedinica Lovre Kalinić je drugog dana nove 2019. godine odradio svoj prvi trening u Birminghamu i dao intervju za klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
ASTON VILLA I QPR ODIGRALI UTAKMICU S 4 GOLA: /

Lovre Kalinić nije branio

Image
ASTON VILLA I QPR ODIGRALI UTAKMICU S 4 GOLA: /

Lovre Kalinić nije branio

'Čekao sam takvu priliku tri godine i sad sam ju konačno dočekao'

"Jako sam uzbuđen što ću dobiti priliku zaigrati za Villu. Čekao sam takvu priliku tri godine i sad sam ju konačno dočekao. Počašćen sam što sam ovdje. Sjećam se kako sam maštao o tome kako bi moj dolazak u jedan tako velik klub, iz jedne male zemlje kao što je Hrvatska, bila sjajna stvar za mene.

Image
Image

Croatia's goalkeeper Lovre Kalinic makes a save during the Russia 2018 World Cup Group D football match between Iceland and Croatia at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on June 26, 2018. (Photo by JOE KLAMAR / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

'Bolji sam golman sad nego prije'

Mislim da sam sad bolji golman nego prije tri godine, jer sam nastupio na SP-u. Želim se nametnuti treneru i članovima njegovog stožera. Aston Villa je jedan od najvećih klubova u Engleskoj. Sad su u Championshipu, ali uvjeren sam da možemo biti u vrhu ove lige, odnosno iduće igrati u Premier ligi. Klub mi je pokazao svoju viziju u budućnosti", rekao je Lovre Kalinić u svom prvom intervjuu, prenosi Exspressandstar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Croatia's goalkeeper Lovre Kalinic (L) makes a save during the Russia 2018 World Cup Group D football match between Iceland and Croatia at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on June 26, 2018. (Photo by JOE KLAMAR / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Nosit će broj 28

Lovre Kalinić će s brojem 28 na leđima pokušati pomoći Aston Villi u lovu na plasman u elitni Premiership. Sljedeću utakmicu Villa igra 5. siječnja kod kuće u FA kupu protiv Swansea, a na toj bi utakmici Kalinić mogao debitirati za novu momčad.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo