Lošim vijestima za Slavena Bilića nema kraja!

Slaven Bilić idućih će dana svaki dan paliti svijeću i moliti se za zdravlje Stipe Pletikose. Naime, prvi vratar naše reprezentacije ozlijedio je koljeno u dvoboju njegova Rostova i Zenita.

24.10.2011.
22:40
VOYO logo

Pletikosa je u 24. minuti morao napustiti igru. Stipe vjeruje da će se do Turske oporaviti, no daleko je to od gotove činjenice. Prema pisanju ruskih medija na terene bi se trebao vratiti za sedam do deset dana.

Svi su oprezni kada se govori o Pletikosinoj ozljedi jer za Hrvatsku bi bio veliki hendikep kada bi za utakmice s Turskom u doigravanju za Europsko prvenstvo, koje će se igrati 11. i 15. studenoga u Istanbulu i Zagrebu, ostala bez prvog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotovu zato što u pričuvi izbornik Slaven Bilić ima dvojicu iznimno, kada je riječ o reprezentaciji, neiskusnih vratara. Prva je pričuva Danijel Subašić sa samo tri reprezentativne utakmice, a Ivan Kelava, treći vratar reprezentacije, tek čeka debi u A-selekciji.

Inače u utakmici u kojoj se Pletikosa ozlijedio, njegov Rostov je izgubio sa 3;1 te sa 28 bodova zauzima 10. mjesto ruske lige. Zenit je ovom pobjedom ostao na prvom mjestu sa 57 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza, u kojem su glavni tajnik Zorislav Srebrić, član Stručnog stožera Aljoša Asanović i povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, boravi u Istanbulu gdje dogovaraju potankosti u vezi s organizacijom utakmice Turska – Hrvatska. Najvažnija je vijest da je travnjak na Türk Telekom Areni, stadionu Galatasaraya, na kojem će se igrati utakmica, u lošem stanju

"Stadion je prekrasan, a travnjak je loš! Međutim, Turci nas uvjeravaju da će do utakmice poboljšati teren promjenom nekoliko travnatih ploha. Nije, naime, teren neravan nego je trava prorijeđena, vjerojatno od čestog korištenja", rekao je Srebrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110220137006 arti-201110210411006 arti-201110190608006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo