LOŠE VIJESTI ZA NJIH, DOBRE ZA HRVATSKU: / Iznimno bitan igrač suparnika Vatrenih u utrci s vremenom za odlazak na Svjetsko prvenstvo

Image
Foto: AFP

Nastup Gylfija Sigurdssona na SP-u u Rusiji je pod znakom pitanja

12.3.2018.
14:52
AFP
VOYO logo

Evertonov nogometaš Gylfi Sigurdsson primoran je posjetiti specijalista nakon informacija da bi mu ozljeda koljena mogla okončati sezonu, ali i ugroziti nastup na Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Rusija od 14. lipnja do 15. srpnja.

Islandski nogometaš odigrao je svih 90 minuta u 2-0 pobjedi svog kluba protiv Brightona na Goodison Parku u subotu nakon čega se pročulo da postoji mogućnost ozljede ligamenata. Prema navodima The Guardiana detaljniji pregled bit će obavljen tijekom ponedjeljka nakon čega će stići i informacija propušta li ostatak sezone i kakvi su mu izgledi da otputuje na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najskuplje Evertonovo pojačanje

U klubu se nadaju da je u pitanju tip ozljede koji bi Sigurdssona, za klub rekordnih 45 milijuna funti plaćenog veznjaka, s travnjaka udaljio na tek koji tjedan.

Island je na Svjetskom prvenstvu smješten u skupinu D iz koje će prolaz tražiti i Hrvatska, Argentina i Nigerija. Također, Gylfi Sigurdsson vrlo je dobro poznat hrvatskim navijačima. S Islandom je nastupio u objema kvalifikacijskim utakmicama protiv Hrvatske za odlazak na SP, a bio je i asistent za gol Hordura Magnussona kojim je Island svladao Hrvatsku 1-0 u ogledu igranom u Laugardalsvölluru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo