SUAREZ SLOMIO INTER I PREOKRENUO UTAKMICU NA CAMP NOU: / Liverpool jedva izvukao pobjedu protiv Salzburga

Image
Foto: Profimedia

U najzanimljivijoj utakmici večeri slavila je Barcelona protiv Intera rezultatom 2:1. Oba gola za Barcu zabio je Luis Suarez.

2.10.2019.
22:50
Profimedia
VOYO logo

2. kolo Lige prvaka

Barcelona - Inter 2:1

Lille - Chelsea 1:1

Liverpool - Salzburg 4:3

RB Leipzig - Lyon 0:2

Valencia - Ajax 0:3

Zenit - Benfica 3:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Barcelona je na Camp Nou pobijedila Inter sa 2:1 okrenuvši rezultat u drugom poluvremenu, dok je Liverpool u "ljepotici večeri" na Anfieldu pobijedio RB Salzburg sa 4:3.

Inter je sjajno ušao u utakmicu. Rano je poveo, a potom imao još nekoliko prilika, međutim španjolski prvak je u nastavku susreta okrenuo rezultat preko sjajnog Urugvajca Luisa Suareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski sastav je šokirao Camp Nou već u drugoj minuti kada je Lautaro Martinez zabio za goste. Nakon pogreške Busquetsa na sredini terena, lopta je stigla do Martineza koji je bio brži od Lengleta i zabio za 1:0. Martinez je imao sjajnu priliku za 2:0 u 37. minuti, ali je njegov udarac glavom obranio Marc-Andre Ter-Stegen.

Image
VOLEJ ZA PAMĆENJE: /

Ovako je Suarez zabio za izjednačenje protiv Intera

Image
VOLEJ ZA PAMĆENJE: /

Ovako je Suarez zabio za izjednačenje protiv Intera

Barca je izjednačila u 58. minuti sjajnim pogotkom Luisa Suareza koji je sa 16 metara volejem rasparao mrežu Handanoviča. Isti je igrač u 84. minuti na asistenciju Lea Messija preokrenuo rezultat donijevši Kataloncima prvu pobjedu u skupini. Ivan Rakitić nije nastupio za Barcu, dok je Marcelo Brozović odigrao cijeli susret za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

2nd October 2019; Camp Nou, Barcelona, Catalonia, Spain; UEFA Champions League Football, Barcelona versus Inter Milan; Leo Messi turns away from his marker - Editorial use, Image: 474895067, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Joma Garcia / Actionplus / Profimedia

U drugom susretu iz ove skupine Borussija Dortmund je na gostovanju pobijedila prašku Slaviju sa 2:0. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Achraf Hakimi koji se upisao među strijelce u 35. i 89. minuti. Marokanski branič, koji je u Dortmund stigao u srpnju prošle godine na dvogodišnju posudbu iz Real Madrida, je zabio oba gola nakon brzih kontri njemačkog sastava.

Na ljestvici vode Borussija i Barcelona sa po četiri boda, dok Slavija i Inter imaju po bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool teško do pobjede

U skupini E aktualni europski prvak Liverpool i RB Salzburg odigrali su sjajnu utakmicu na Anfieldu, a na koncu su Redsi slavili sa 4:3. Domaćin je vodio sa 3:0, austrijski prvak je uspio izjednačiti. Ipak, bodovi su ostali u Liverpoolu.

Domaćin je već nakon 36 minuta vodio sa 3:0 golovima Manea (9'), Robertsona (25') i Salaha (3'6). Hee-Chan je u 39. smanjio, a u nastavku susreta Minamino (56') i Haaland (60') su šokirali Anfield. No, radost gostiju nije dugo trajala i Salah je u 67. minuti vratio europskog prvaka u vodstvo. Dejan Lovren nije nastupio za Redse, baš kao niti Marin Pongračić za austrijski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu Genk i Napoli su odigrali bez golova. Gosti su u prvom poluvremenu čak tri puta gađali okvir gola. Dva puta Arkadiusz Milik, a jednom Jose Callejon, ali nisu uspjeli svladati Gaetana Couckea.

Na ljestvici vodi Napoli sa četiri boda, Liverpool i RB Salzburg imaju po tri boda, a Genk jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačiću mrvice

U skupini H Chelsea je na gostovanju pobijedio Lille sa 2:1, dok je Ajax na Mestalli slavio protiv Valencije sa 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bluesi su poveli u 22. minuti preko Abrahama, a izjednačio je Osimhen u 33. minuti. Chelsea je do tri boda stigao golom Williana u 78. minuti. Domagoj Bradarić nije nastupio za Lille, dok je Mateo Kovačić za goste zaigrao od 87. minute.

U drugom susretu Ajax je na Mestalli pobijedio Valenciju sa 3-0 upisavši i drugu pobjedu u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemci su poveli u 8. minuti fantastičnim pogotkom Ziyecha. Valencija je mogla izjednačiti u 25. minuti, no Dani Parejo nije realizirao kazneni udarac. Kazna je stigla u 34. minuti kada je Promes zabio i drugi gol za goste. Pitanje pobjednika razriješeno je u 67. minuti kada je Van de Beek zabio za 3:0.

Na ljestvici vodi Ajax sa šest bodova, Valencia i Chelsea imaju po tri boda, a Lille je na začelju bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G Zenit je na svom travnjaku uvjerljivo porazio Benficu sa 3:1. Pobjedu ruskom sastavu donijeli su Dzjuba (22), Ruben Dias (70'-ag) i Azmoun (78'), dok je gol za Portugalce zabio De Tomas u 85. minuti.

U drugom susretu Lyon je na gostovanju pobijedio RB Leipzig sa 2:0 golovima Depaya (11') i Terriera (65').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Zenit i Lyon sa po četiri boda, RB Leipzig ima tri, a Benfica 0.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

FT Gotove su utakmice. U najzanimljivijoj slavila je Barcelona razultatom 2:1. Oba gola za Barcu zabio je Luis Suarez.

85' Messi je prošao nekoliko igrača i dodao za Suareza koji zabija za vodstvo Barcelone 2:1. Pogledajte gol Suareza OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

78' Azmoun je zabio za kraj priče u Rusijji. Zenit - Benfica 3:0

78' Chelsea je zabio gol za vodstvo. Strijelac je Willian. Pogledajte njegov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

67' Donny Van De Beek je zabio za Ajax koji plovi prema laganoj pobjedi kod Valencije, a Zenit je također poveo s 2:0. Dias je zabio autogol. Gol Van De Beeka pogledajte OVDJE.

65' Lyon vodi 0:2 pogotkom Terriera. Pogledajte njegov gol OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

63' Liverpool je opet u vodstvu. Mo Salah je zabio još jedan gol. Pravi je show sada na Anfieldu. Pogledajte kako je to zabio Salah OVDJE,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' Salzburg se čudesno vratio u igru protiv Liverpoola. Gosti su izjednačili na 3:3, a pogodak je postigao Haland. Pogledajte njegov gol OVDJE.

58' Gol za Barcelonu! Luis Suarez pogodio je volej s ruba kaznenog prostora, nije mogao Handanović nikako zaustaviti tu bombu i opet smo na početku. Pogledajte pogodak .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56' Trese se Liverpool doma. Minamino je zabio još jedan gol za Salzburg i sad je 3:2 za Liverpool. Njegov sjajan volej pogledajte OVDJE.

46' Kreće drugo poluvrijeme

HT Gotovo je prvo poluvrijeme. Camp Nou je zanijemio nakon pogotka Martineza u trećoj minuti. Inter zasluženo vodi, a Marcelo Brozović igra sjajnu utakmicu, čvrst je u duelu u sredini i dobro razigrava, ima 93 posto dodavanja.

43' Na Camp Nou Barcelona ima posjed, ali ne stvara šanse. Zato je Inter jako opasan i jako ih malo dijeli od novog pogotka. Ter Stegen skinuo je jednu iznimno tešku loptu. Njegovu obranu pogledajte OVDJE.

39' Smanjuje Hwang za Salzburg. Liverpool sad vodi 3:1. Hwangov pogodak pogledajte OVDJE.

35' Ajax je kaznio promašen penal Valencije. Promes je povisio na 0:2. Promesov gol pogledajte OVDJE.

35' Lille se vratio u utakmicu. Gol za izjednačenje zabio je Osimhen. Njegov gol pogledajte OVDJE.

34' Liverpool je povisio na 3:0. Gol je zabio Mo Salah. Pogledajte njegov pogodak OVDJE.

32' Odlična prilika za Inter. Barella je bio na lopti, pucao, ali Semedo je stigao u blok.

29' U međuvremenu je Inter zabio gol koji je poništen nakon pregleda VAR-a. Brozović je asistirao Candrevi koji je bio u dubokom zaleđu.

25' Liverpool je povećao svoju prednost kod kuće. Sad je 2:0 nakon kombinacije bekova. Dodao je Alexander-Arnold, a zabio Robertson. Njegov pogodak pogledajte OVDJE.

22' U istoj minuti pala su dva pogotka. Artem Dzyuba zabio je za Zenit protiv Benfice, a Chelsea je pogotkom Abrahama poveo u Lilleu. Abrahamov gol pogledajte OVDJE.

15' A na Cam Nou Barcelona pokušava sve da bi vratila utakmicu u egal. Griezmann je imao dobru šansu, pucao je glavom preko gola, na drugoj strani Inter prijeti kontrama koje su se pokazale jako učinkovite.

11' Memphis Depay doveo je u vodstvo Lyon na gostovanju kod Leipziga. Pogledajte njegov gol OVDJE.

9' Pao je gol i na Anfieldu, Sadio Mane zabio je za vodstvo Liverpoola. Maneov gol pogledajte OVDJE.

8' Ajax vodi 0:1 na gostovanu kod Valencije. Ziyech je strijelac za goste. Pogledajte njegov gol OVDJE.

3' Inter vodi 1:0! Lautaro Martinez je sjajno istrčao kontru i zabio za rano vodstvo gostiju! Kakav početak utakmice na Camp Nou! Njegov pogodak pogledajte .

1' Krenule su utakmice diljem Europe. Čeka nas još jedna uzbudljiva večer u Ligi prvaka.


Nakon jučerašnjeg ludog dana u Ligi prvaka, danas nas očekuju nova uzbuđenja, a njihovu listu predvodi utakmica Barcelone i Intera na Camp Nou.

Kako im u španjolskom prvenstvu ne ide baš najbolje, Barcelona i njihov trener Ernesto Valverde moraju se opravdati pred vlastitim navijačima u utakmici protiv Intera koji je pod Antoniom Conteom doživio apsolutnu preporod i zauzeo vrh ljestvice Serie A.

Ni jedna od ove dvije momčadi u Ligu prvaka nije krenula nabolje. Barcelona je na gostovanju u Pragu protiv Slavije razočarala mršavim remijem, a Inter je izvukao bod na gostovanju kod Borussije Dortmund.

Broz u srcu veznog reda

U najzanimljivijoj utakmici dana Marcelo Brozović je siguran član udarne postave Intera. Broz je ove sezone jedan od najboljih igrača Nerazzura i Conte mu iz utakmice u utakmicu daje povjerenje u srcu veznog reda gdje po utakmici napravi više kilometara od ijednog igrača u Serie A.

Ne bi se isto moglo reći za Ivana Rakitića koji ove sezone nije u prvom planu kod Barcelone. Nakon svih mogućih trzavica oko transfera Raketa je ispao iz prvog sastava i nije večeras mogao upasti pored De Jonga, Arthura i Busquetsa. Dobra vijest za Valverdea je da će glavni igrač Barcleone Lionel Messi nastupiti protiv Intera.

U ostalim susretima večeri Mateo Kovačić i njegov Chelsea idu u goste kod Domagoja Bradarića i njegovog Lillea, a Dejan Lovren i Liverpool dočekuju Salzburga koji je oduševio u otvaranju Lige prvaka. Lyon gostuje u Leipzigu, Valencia dočekuje Ajax, a Zenite Benficu.

Ligu prvaka moći ćete uživo pratiti na portalu Net.hr.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo