LOKOMOTIVIN ČUDOTVORAC NAJAVIO ODLAZAK? / 'Bila bi mi čast voditi Dinamo ili Hajduk, ali imam još jednu veliku želju'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Mnogi ga smatraju najboljim trenerom u Hrvatskoj

29.7.2020.
9:45
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Premda je otvorila prvenstvo s tri poraza i razlikom pogodaka 0-7, Lokomotiva je na koncu osvojila drugo mjesto i izborila kvalifikacije za plasman u Ligu prvaka. Najzaslužniji za takav uspjeh svakako je trener GoranTomić, kojeg mnogi smatraju možda i trenutačno najboljim u HNL-u. Nakon osvajanja drugog mjesta Lokomotiva je osigurala kvalifikacije za Ligu prvaka. A prijete im Viktoria Plzen, Rapid Beč, PAOK ili Bešiktaš.

“Sve ekipe su jake i imaju iskustva u Europi za razliku od nas, koji prvi put igramo kvalifikacije za Ligu prvaka. Sigurno da nam jako odgovara jedna utakmica, tako da je sve otvoreno, ali prvenstveno je bitno da se pojačamo”;poručio je Tomić u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da Lokosi svake sezone imaju puno novih igrača u svlačionici što dodatno otežava posao treneru.

“Tako je i ove, a sljedeća još brzo počinje, tako da ćemo, kažem, morati brzo reagirati na tržištu, dovesti provjerene igrače od kojih znamo što možemo očekivati”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

25.07.2020.., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 36. kolo, NK Osijek - NK Lokomotiva. Trener Lokomotove Goran Tomic. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon odlaska IgoraJovičevića s klupe Dinama on je bio jedan od kandidata za užarenu klupu Modrih.

“Dinamo ili Hajduk? Mogu reći da bi bila čast voditi bilo koji od ta dva kluba, hrvatska velikana, ali i Rijeku i Osijek. Bila bi mi čast voditi veliku četvorku”, kazao je. Tomiću uskoro istječe ugovor. U subotu ga čeka finale Kupa s Rijekom i pitanje je hoće li nakon toga ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni ugovor istječe, ali tu se jako dobro osjećam. Sigurno je meni želja da se okušam i u nekim drugim ligama”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo