LOKOMOTIVA ODBILA NEVJEROJATNU PONUDU ZA SVOG DRAGULJA: / Benitez pripremio 18 milijuna eura, na Kajzerici ga odbili?!

Image
Foto: PIXSELL

Ove sezone Majer je zabio sedam golova i ima tri asistencije, a prošle je godine debitirao i za reprezentaciju

6.2.2018.
8:13
PIXSELL
VOYO logo

Kako prenosi talijanski Calcio Mercato, Lokomotiva je ovog siječnja odbila nevjerojatnu ponudu za svog veznjaka, Lovru Majera. Ovaj sjajni 20-godišnji veznjak bio je meta engleskog premierligaša Newcastlea na čijoj klupi sjedi veliko trenersko ime, Rafa Benitez.

Svrake se nalaze na 16. mjestu prvenstvene ljestvice i bod su iznad zone ispadanja, a ove su zime u svoje redove doveli tri pojačanja i to samo kao posudbe. Riječ je o Martinu Dubravci, Kenedyju i Islamu Slimaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na meti velikana

Španjolski strateg na klupi Newcastlea bio je u potrazi za playmakerom te mu je za oko zapeo jedan od najvećih hrvatskih talenata, Lovro Majer, za kojeg je bio spreman izdvojiti 13,3 i 16 milijuna funti. Preračunato, riječ je oko 18 milijuna eura koje je Lokomotiva - odbila?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub s Kajzerice ne želi pustiti svog dragulja iz kluba prije ljeta, a da se ovaj transfer kojim čudom ostvario, bio bi treći najskuplji HNL igrač u povijesti. Majer je karijeru započeo u Dinamo, a od 2013. godine igra u Lokomotivi. Prošle je godine debitirao i za reprezentaciju u utakmici protiv Meksika, a povezivalo ga se sa Sampdorijom, Celticom i Evertonom.

Ove sezone Majer je zabio sedam golova i ima tri asistencije i ukoliko nastavi s dobro igrama, nema sumnje kako će na ljeto u Lokomotivu stići nove ponude, možda i izdašnije od ove Benitezove. Dodajmo još i kako ga talijanski portal u svom tekstu naziva 'Balkanskim Messijem'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo