'ISKIDALI SU MI ŽIVCE'

LJUTNJA HAJDUKOVA TRENERA: ‘Valjda misle da sam premlad, pa su mi uzeli pet godina života’

Nogometaši Hajduka teškom su mukom došli do pobjede protiv gradskog rivala Splita u 12. kolu hrvatskog prvenstva.

Najslabija momčad lige je vodila nakon prvog poluvremena na Poljudu, ali je Hajduk u nastavku uspio doći do preokreta i pobjede 2-1. Bili su tako na najbolji mogući način uveličali povijesni dan za klub – u nedjelju su, naime, navijači preko udruge Naš Hajduk i službeno postali vlasnici 25 posto dionica.

VELIKI PREOKRET NA POLJUDU: Bašić fantastičnim pogotkom doveo Hajduk do pobjede

‘Jedno od najlošijih poluvremena’

“Želim naglasiti da je danas bio vrlo emotivan, povijesni dan za naše navijače. Sve što se događalo na Pjaci bilo je vrlo emotivno i za sve nas koji smo bili tamo. Svu tu energiju moramo pretočiti u rezultat,” rekao je na konferenciji za novinare Hajdukov trener Marijan Pušnik.

Priznao je slovenski stručnjak nakon toga da je iznimno razočaran igrom svojih nogometaša u nedjeljnoj utakmici.

“Na žalost, prvo poluvrijeme je bilo loše, jedno od najlošijih od kad sam tu. Početna postava nije imala obavezu doći na Pjacu, ali ispalo je da su umjesto toga bili na Rivi na kavi. Bio sam vrlo ljut na poluvremenu, ne smije nam se dogoditi onako naivno primljeni gol, loš protok lopte, manjak kretanja bez lopte… Izgleda kao da su mi igrači odlučili iskidati živce u prvom poluvremenu, valjda sam im previše mlad, pa su me odlučili malo postarati. Uzeli su mi pet godina života”, istaknuo je Pušnik.

Povratak na Net.hr