VIDEO: / Veliki spektakl na mitskom stadionu prošao bez Hrvata!

Nogometaši Liverpoola dvaput su se vraćali iz minusa protiv Manchester Cityja i na koncu slavili boljim izvođenjem jedanaesteraca u 2.

31.7.2014.
9:10
VOYO logo

Poslije 90 minuta dvoboja u New Yorku, na stadionu legendarne bejzbol momčadi Yankeesa, rezultat je bio 2:2, a prilikom udaraca s bijele točke za ''građane'' je precizan bio samo 17-godišnji Kelechi Iheanacho, dok su za ''redse'' pogodili Emre Can, Jordan Henderson i Lucas Leiva.

U osnovnom dijelu utakmice dvostruki je strijelac za aktualnog engleskog prvaka, u 53. i 67. minuti, bio crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić. Liverpool se prvi put vratio u 59. minuti preko Jordana Hendersona, a za 2-2 je u 85. minuti zabio Raheem Sterling.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/QI7V-Z_bCm0

Poslije dva kola Liverpool je na čelu skupine B s bodom više od Manchester Cityja. Pobjednik skupine će u finalu 4. kolovoza igrati protiv osvajača skupine A u kojoj je trenutno na vrhu Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš Dejan Lovren nije igrao u ovoj utakmici za Liverpool jer nije dobio vizu za SAD, a ni Mario Mandžukić nije otputovao na kratku američku turneju s madridskim Atleticom. Španjolski prvak je u srijedu na stadionu Azteca u Ciudad de Mexicu odigrao neodlučeno 0:0 protiv domaće Americe, a potom je izgubio nakon izvođenja penala s 3:2.

//www.youtube.com/embed/nSeruM3vStI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da je Fiorentina u Sao Paulu poražena od Palmeirasa s 2:1. Strijelci za brazilsku momčad su bili Victor Luis i Leandro, dok je za Talijane zabio Giuseppe Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo