LIVERPOOL JE OVIM POTEZOM POKAZAO ŠTO MISLI O LOVRENU: / Svi su mislili da će ga prodati, a oni naprave ovo

Image
Foto: Profimedia

Koka, čini se, uživa veliko povjerenje trenera Jurgena Kloppa

5.7.2019.
9:55
Profimedia
VOYO logo

Talijanski nogometni velikan Milan odustao je od angažiranja hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena jer je preskup, informacija je koja je u četvrtak prostrujala talijanskim medijima.

Nije u izlogu

Malo nakon toga oglasio se britanski Sky Sports s tvrdnjom da Liverpool ne planira prodati Vatrenog ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Liverpool's Guinean midfielder Naby Keita (L) and Liverpool's Croatian defender Dejan Lovren applaud and celebrate at the end of the UEFA Champions League quarter-final, first leg football match between Liverpool and FC Porto at Anfield stadium in Liverpool, north-west England on April 9, 2019. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

"Redsi nisu postavili nikakvu cijenu za njega", napominju te prenose informaciju talijanskog Skyja koji je objavio da je hrvatski reprezentativac na meti Milana.

Bivši igrač zagrebačkog Dinama stigao je u Liverpool 2014. godine iz Southamptona za oko 25 milijuna eura, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovren ima još dvije godine ugovora s Liverpoolom i sigurno neće forsirati odlazak iz kluba s kojim je lani osvojio Ligu prvaka i bio na korak do naslova engleskog prvaka. U novoj sezoni Klopp i društvo sigurno će uložiti još veće napore u domaćem prvenstvu koje nisu osvojili gotovo 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone imao je dosta problema s ozljedama i izgubio je mjesto u početnoj postavi 'Redsa' skupivši 18 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo