Kakva pljuska: Vatreni je najgore pojačanje kluba!

Dejan Lovren i dalje proživljava teške dane u Liverpoolu. Neuvjerljive igre otkad je stigao na Anfield dovele su ga na metu brojnih stručnjaka, a sada su ga na zub uzeli i engleski mediji.

19.11.2014.
14:20
VOYO logo

Lokalni dnevnik Liverpool Echo napravio je tako analizu svih pojačanja koje su Redsidoveli tijekom ljeta, a najgore su prošli 25-godišnji hrvatski branič i pet godina mlađi srpski krilni napadač Lazar Marković. Na ljestvici od jedan do deset, obojica su dobila slabašnu ocjenu - četiri.

Lovren je u ljetnom prijelaznom roku došao iz Southamptona uz odštetu od 25 milijuna eura, što ga je učinilo najskupljim braničem u povijesti Liverpoola. Takvu cijenu, međutim, nije opravdao budući da je pokazao puno nesigurnosti u igri, a Redsi i dalje primaju velik broj golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HgCTZdnzkAc

"Dolazak Marija Balotellija je izazvao najviše polemika. No, najviše razloga za zabrinutost navijačima Redsa daje Lovrenova forma. Mnogi su podigli obrve kad je Lovren postao najskuplji branič u klupskoj povijesti, čovjek koji bi trebao riješiti probleme u obrani. No, Lovren je učinio stvari još gorima. Pogreške u osnovnim stavrima i manjak komunikacije s kolegama braničima učinili su ga nervoznim. S obzirom na visoku cijenu, Lovren je dugoročno rješenje i mora početi opravdavati povjerenje", stoji u analizi Liverpool Echoa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo