I Messi je naučio lekciju! Nema više 'zezanja'!

25.2.2013.
13:09
VOYO logo

Barcelona i Real će u utorak na Camp Nou odigrati uzvratni susret polufinala Kupa kralja. Podsjetimo, prva utakmica na Santiago Bernabeu je završila rezultatom 1:1, a novinari su uoči uzvrata Lea Messijapodsjetili na navodni incident u Madridu i verbalnog napada na Mourinhovog pomoćnika Aitora Karanku.

"Znam odakle dolaze optužbe pa se ne brinem", kratko je odgovorio napadač Barcelone i okrenuo se utakmici. Pozvao je suigrače na mobilizaciju jer su on i suigrači nakon poraza u Milanu i na svom stadionu morali stizati Sevillu koju su pobijedili s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da će to biti teška utakmica, pogotovo nakon lošeg rezultata kod Milana. No, pobijedili smo i to je najvažnije. Moramo odigrati kao i uvijek u kup utakmicama protiv Reala. Ne možemo se oslanjati na eventualni remi bez golova", kazao je Messi, dok na Santiago Bernabeu vjeruju da na Camp Nou mogu izboriti prolaz u finale.

"Moramo igrati kao momčad i onda ćemo imati velike šanse za plasman u finale. Moramo ostati dosljedni svojoj filozofiji igre i ispuniti sve zadatke koje trener postavi pred nas", izjavio je Pepe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Reala neće spavati u Barceloni prije uzvratne utakmice kako bi izbjegli neprijateljsko ozračje u katalonskoj prijestolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je ranije bilo uobičajeno da Kraljevski klub otputuje u Barcelonu dan prije El clasica, ovom prilikom to neće biti slučaj. Jose Mourinho će svoje nogometaše povesti na put u utorak ujutro, a do početka utakmice u 21 sat momčad će biti u hotelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca piše kako portugalski stručnjak smatra da njegovim igračima nije potrebna nikakva posebna motivacija za Barcelonu i zajednička izgradnja duha, pa im je dopustio da u ponedjeljak spavaju kod kuće. Na taj način želi izbjeći i neprijateljsku atmosferu kakva je pratila njegovu momčad tijekom nekoliko posljednjih noćenja u Kataloniji. Domaći su navijači stvarali buku ispred hotela i budili igrače te ih na taj način pokušavali dekoncentrirati prije velikog okršaja.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo