VIDEO: / Što je zajedničko Messiju i Celti?

Rušenje rekorda je postalo gotovo svakodnevna zabava za najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija koji i dalje nemilice zabija u dresu Barcelone.

24.2.2013.
12:57
VOYO logo

Nogometaši Seville hrabro su se suprotstavili Barceloni na Camp Nouu u 25. kolu Primere, nakon prvog poluvremena su i vodili s 1:0, ali su na koncu poraženi s 2:1. Nakon poraza od Milana (2:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Barcelona je bila na mukama i protiv Andalužana, ali se ovaj put uspjela izvući.

Ivan Rakitić odigrao je dobru utakmicu, ali je u nastavku propustio realizirati veliku prigodu. Naravno, zabio je Lionel Messi koji je već 15. kolo zaredom bio strijelac u španjolskom prvenstvu. Rekord je, dakako, već ranije srušio, a sada ga iz tjedna u tjedan popravlja. Čudesni Argentinac posljednji put u Primeri nije bio strijelac još 3. studenog u pobjedi protiv Celte (3:1). Upravo je Celta jedina momčad u španjolskoj ligi kojoj Messi ove sezone nije postigao pogodak. Priliku za to će imati 31. ožujka u Vigu, a ako uspije, izjednačit će rekord Realove zvijezdeCristiana Ronalda koji je prošle sezone uspio zabiti baš protiv svih klubova Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xxqkq5 Podsjetimo još da je Messi ukupno ove sezone u prvenstvu postigao 38 golova, a do kraja je ostalo još 13 kola. Nastavi li četverostruki osvajač Zlatne lopte zabijati u sadašnjem ritmu, srušit će i vlastiti rekord iz prošle sezone koju je zaključio s nevjerojatnih 50 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo