SOLSKJAER NEMA JOŠ PUNO VREMENA ZA SPASITI STVAR: / Ako se ubrzo ne trgne, ostat će bez važnog igrača

Image
Foto: AFP

Solskjaer bi uskoro mogao ostati bez jednog od važnih kotačiča u veznoj liniji

27.3.2019.
9:16
AFP
VOYO logo

Čelnici Athletica iz Bilbaa nadaju se povratku Andera Herrere u Baskiju ovoga ljeta. Sve je izvjesnije da Španjolac neće potpisati novi ugovor s Manchester Unitedom, a oni se nadaju okoristiti tom situacijom. Naravno, to neće biti lako jer se radi o igraču koji bi gotovo sigurno tražio plaću kakvu si u Baskiji ne mogu priuštiti.

Do danas Crveni vragovi nisu uspjeli dogovoriti njegov ostanak na Old Traffordu pa tako postoji vrlo realna šansa da od 1. lipnja Herrera bude otvoren za ponude svih klubova pa tako i onog sa San Mamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zainteresiranih ne nedostaje

Paris Saint Germain jedno je od najvećih imena zainteresiranih za njegovo dovođenje, a ranije su spominjali Milan, Inter i Arsenal. Na Old Trafford je stigao za 29 milijuna eura 2014. godina, a nedavno je izjavio kako je potpuno opušten što se te situacije tiče.

"Usredotočen sam na igru u ovih mjesec i pol koliko mi je ostalo na ugovoru, ostalo prepuštam agentu, bilo da je to produženje s Unitedom ili pregovori s nekim drugim klubom", rekao je Herrera za španjolske medije, a prenosi Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo