JUVENTUS SPREMAN NA TRANSFER SVJETSKE ZVIJEZDE: / San o Ligi prvaka s njim bi postao vrlo realan cilj

Image
Foto: AFP

Nakon Cristiana Ronalda stiže i on!?

3.1.2019.
18:04
AFP
VOYO logo

Prema navodima dijela talijanskih medija Juventus je vrlo zainteresiran za dovođenje Kyliana Mbappea, napadača svjetskog prvaka francuske nogometne reprezentacije. Ujedno su u klubu najjače talijanske momčadi svjesni i da će taj posao biti prilično teško realizirati.

Sa samo 20 godina Mbappe već ima status zvijezde svjetskog nogometa, osvojio je Europsko U-19 prvenstvo i bio prvak s Monacom prije no što se potpisao za Paris Saint-Germain. S tim je klubom u prošloj sezoni osvojio Ligue 1 i dva francuska Kupa, a s reprezentacijom otišao do zlata na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi ga žele

Njegovo ime zapisano je u bilježnicama čelnika vodećih svjetskih klubova, a sad i kao moguće pojačanje torinskog Juventusa. Ideja kako realizirati plan usko je povezana sa navodnim kršenjem Financijskog fair play najjače francuske momčadi što bi moglo rezultirati prodajom nekog igrača zvjezanog statusa. Neymar ili Mbappe dvojac je između kojeg će se, dođe li do toga, odlučivati...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je Mbappea doveo iz Monaca u transferu vrijednom oko 180 milijuna eura i nema sumnje da će ga prodati tek bude li netko spreman probiti granicu od 200 milijuna. A to je duplo više u odnosu na Juveov rekord oboren prošle godine kada je iz Real Madrida stigao Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo