ATLETICO POTVRDIO MOĆNO POJAČANJE: / Znači li ovo da za Nikolu Kalinića ondje više nema mjesta!?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Već se pisalo da to za bivšeg napadača hrvatske izabrane vrste nisu dobre vijesti

28.1.2019.
17:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivšeg napadača Real Madrida i Juventusa, s posudbe iz londonskog Chelseaja do kraja sezone 2019/2020 doveo je madridski Atletico. Vijest o promjeni adrese Alvara Morate su službeno potvrdila oba kluba.

U godini i pol koliko je nastupao u Chelseajevom dresu Morata je ostavio trag koji brojke ovako izražavaju – 72 utakmice, 24 gola, šest asistencija i jedan trofej (FA kup). U madridskom Atleticu Morata je započeo juniorsku karijeru koja ga je odvela među gradske rivale pa je u Realovom dresu započeo među profesionalcima 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što to znači za Kalinića?

"Osjećam se sretno i ponosno. Jedva čekam treninge i utakmice s momčadi", prve su Moratine riječi koje donosi Atleticova internetska stranica.

Za španjolsku nogometnu reprezentaciju Morata je nastupio u 27 utakmica. Postigao je trinaest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov dolazak dodatno zaoštrava već ionako jaku konkurenciju u napadu madridske momčadi čiji je član i Nikola Kalinić. Već se pisalo da to za bivšeg napadača hrvatske izabrane vrste nisu dobre vijesti te da bi mogao biti primoran napustiti klub. Ponuda navodno ima i za ostanak u španjolskom prvenstvu i za novim inozemnim angažmanom budući da se spominju Sevilla, Betis, Monaco, Schalke...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo