JUVENTUS LAKO, CITY SE SPASIO: / Dybala hat-trickom srušio Young Boyse, City preokretom slavio kod Hoffenheima

Image
Foto: AFP

Hoffenheim - Manchester City 1-2, Juventus - Young Boys 3-0

2.10.2018.
18:05
AFP
VOYO logo

U drugom kolu skupine F Lige prvaka Hoffenheim je u utorak na domaćem terenu protiv favoriziranog Manchester Cityja izgubio sa 1-2. Hoffenheim je poveo već u prvoj minuti pogotkom Ishaka Belfodila. No, Manchester City je brzo odgovorio, Sergio Agüero u 8. minuti pogađa za 1-1. Pobjedu Cityju donio je David Silva u 87. minuti. Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić igrao je od 54. minute za Hoffenheim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dybala, Dybala, Dybala

U skupini H talijanski prvak Juventus je, bez kažnjenog Cristiana Ronalda, kod kuće svladao švicarski Young Boys sa 3-0, te ima maksimalni učinak. Trostruki strijelac bio je Paulo Dybala (5., 33., 69.). Treći gol pao je u 69. minuti. Mario Mandžukić je ubacio na drugu stativu, a Cuadrado je loptu proslijedio do Dybale koji lakoćom trese mrežu. Mandžukić je izašao iz igre u 78. minuti.

Ronaldo je morao odraditi utakmicu kazne zbog isključenja u prvom kolu, kada je Juve na gostovanju pobijedio Valenciju sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/hsg2f

HOFFENHEIM – MANCHESTER CITY 1-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JUVENTUS – YOUNG BOYS 3-0


Tekst se nastavlja ispod oglasa

90. minuta: KRAJ UTAKMICA! Pobjede za Juventus protiv Young Boysa i Manchester City na gostovanju kod Hoffenheima.

87. minuta: GOOOOOOOL! City je preokrenuo i vodi 2-1, strijelac je David Silva nakon pogreške Poscha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

80. minuta: Igrat će se još deset minuta uz sudačku nadoknadu. Pobjednik u Torinu je poznat, no na utakmici Hoffenheim - Manchester City i dalje je neizvjesno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

79. minuta: CRVENI KARTON! U roku od samo pet minuta Camara je skupio dva žuta kartona pa će pod tuš. Nakon starta nad Mandžukićem rukom je u glavu odgurnuo Dybalu, za njega je utakmica završila.

78. minuta: Mandžo napušta travnjak uz ovacije stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

75. minuta: Mandžukić je ponovno žrtva grubog starta. Camara je javno opomenut.

68. minuta: GOOOOOOL! Hat-trick Dybale za 3-0 prednost Juventusa protiv Young Boysa. Argentinac je prvi nogometaš od Artura Vidala 2013. koji za Juve postiže tri gola u utakmici Lige prvaka. Trećeg je zabio na asistenciju Juana Cuadrada ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

64. minuta: I dalje 2-0 za Juventus u Torinu protiv Young Boysa, odnosno 1-1 na utakmici Hoffenheim - Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

54. minuta: U igri za Hoffenheim je Andrej Kramarić. Teren napušta Adam Szalai.

49. minuta: Opet Dybala u šansi, u šesnaestercu ga ruši Von Bergen. Sudac odmahuje rukom, dojam je da je mogao pokazati na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

48. minuta: Trese se vratnica švicarske momčadi. Kontranapad Juventusa istrčala su četvorica, Dybala je dobio loptu i s desne strane ciljao drugi kut. Lopta se odbija od vratnice i vraća njemu koji može birati kome dodati, ali sam pokušava ponovno. Sve rezultira širenjem ruku njegovih suigrača koji su čekali loptu, među njima je bio i Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46. minuta: Započela su druga poluvremena! Mandžukić i dalje u igri za talijanske prvake, Kramarić na klupi njemačke momčadi.

KRAJ PRVIH POLUVREMENA!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apsolutna dominacija Juventusa u Torinu pretočena je u 2-0 pogocima Dybale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim i Manchester City izjednačenog rezultata idu na kraći odmor, ondje je 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45. minuta: Još samo sudačka nadoknada.

40. minuta: U kakvoj je Dybala formi dobro će reći ovaj podatak. U posljednje tri utakmice zabio je tri gola, jednog više nego u posljednjih dvanaest utakmice prije toga zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj utakmici i dalje 1-1 i Cityjeva dominacija. Prednost u posjedu lopte narasla im je na 67 posto...

34. minuta: GOOOOOL! Četvrti ove večeri, drugi u Torinu i drugi Dybalin. Matudi je napravio veći dio posla, opalio snažno sa vrha šesnaesterca, Von Ballmoos odbija do natrčalog Dybale koji može birati hoće li sam sve riješiti ili uposliti Mandžukića. Izabrao je ovo prvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28. minuta: Juve drži stvari pod kontrolom, ali Mandžukić ne može doći do izražaja u kaznenom prostoru gostiju.

23. minuta: Zbog udaranja Mandžukića požutio je Bertone.

21. minuta: Minute u Njemačkoj prolaze u znaku Cityjeve dominacije. Posjed lopte od 64 posto je na njihovoj strani, kao i pritisak.

20. minuta: Bernardeschi je sad povukao po lijevoj strani, u šesnaesterac su utrčali Dybala i Mandžukić. Argentinac hvata loptu i puca, brani golman švicarskog prvaka.

15. minuta: Bernardeschi je pokušao iz daljine iznenaditi Von Ballmoosa, golman Young Boysa odbija loptu na koju Mandžukić malo kasni da je gurne u nebranjenu mrežu.

13. minuta: Pokušaj sad Young Boysa da izjednače rezultat. Ostalo je na pokušaju...

8. minuta: GOOOOOL! Manchester City se vratio, rezultat je 1-1, strijelac Sergio Agüero! Sjajni Argentinac pogađa za City na gostovanju u Ligi prvaka već petu uzastopnu utakmicu.

5. minuta: GOOOOOOL! Trese se mreža i u Torinu, ona Young Boysa. Strijelac je Paulo Dybala koji iz prve u gol švicarske momčadi šalje loptu koju mu je proslijedio Leonardo Bonucci.

1. minuta: GOOOOOOL! Hoffenheim vodi protiv Cityja na samom startu utakmice. Strijelac je Ishak Belfodil!

1. minuta: Utakmice su započele!

18:55 - Igrači su na travnjaku, fotografiranje je završeno - krećemo!

18:30 - Nogometaši Juventusa su istrčali na pred svoje navijače. Pola sata do početka utakmice.

Pogled na ljestvicu skupine F kazat će da je skupocjeni Manchester City na posljednjem mjestu s nulom na kontu i razlikom pogodaka 1-2. Teret je to koji nose nakon što su pred domaćim navijačima doživjeli poraz od Lyona i zbog kojeg protiv Hoffenheima ne bi smjeli prosuti bodove. Doduše, nije niti Hoffenheim Andreja Kramarića - koji priliku u ovoj utakmici čeka s klupe - nešto posebno uvjerljiv. Momčad koju vodi genijalni 31-godišnji Julian Nagelsmann 'kašljuca' i u Bundesligi, a LP je otvorio 2-2 remijem kod Šahtara nakon što su dvaput imali prednost na utakmici.

Juventus je, pak, apsolutno savršen na startu ove sezone. Sedam pobjeda u sedam utakmica u domaćem dvorištu i otvarajućih 2-0 na gostovanju kod Valencije u Ligi prvaka jasno će reći da su Mario Mandžukić i ekipa favoriti protiv švicarskog kluba koji se natjecanja 'dočepao' kroz doigravanje protiv Dinama. Snagu LP-a upoznali su na vlastitoj umjetnoj travi na kojoj ih je Manchester United svladao s 3-0, a takvo će iskustvo vjerojatno i večeras steći. Unatoč činjenici da Cristiano Ronaldo zbog crvenog kartona propušta ovaj susret.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo