Najave susreta / Liga prvaka: Hoće li nevjerojatni Cristiano Ronaldo srušiti i Atletico Madrid?

Image
Foto: Profimedia

Posljednja četiri susreta osmine finala Lige prvaka igrat će se u utorak i srijedu, a najzanimljiviji je susret između Manchester Uniteda i Atletico Madrida.

15.3.2022.
14:01
Profimedia
VOYO logo

U utorak i srijedu navečer čekaju nas četiri nova susreta najprestižnijeg nogometnog natjecanja na svijetu, Lige prvaka. Četiri pobjednika izboriti će plasman u četvrtfinale natjecanja i status među osam najboljih europskih klubova.

Prošlog su tjedna to učinili nogometaši Bayerna, koji su s ukupnih 8-2 glatko porazili RB Salzburg.Inter je pobijedio Liverpool u uzvratu, ali Redsi su s ukupnih 2-1 prošli dalje. Manchester City sve je riješio već u prvoj utakmici protiv Sportinga koju su pobijedili s 5-0, a utakmica tjedna bila je između PSG-a i Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Rodbina u Ukrajini /

Kapetan ruske reprezentacije ne želi igrati: 'Ispričao se i zamolio da ga ne pozivaju'

Image
Rodbina u Ukrajini /

Kapetan ruske reprezentacije ne želi igrati: 'Ispričao se i zamolio da ga ne pozivaju'

U utorak navečer nogometne ljubitelje čekaju dva susreta, prvi između Manchester Uniteda i Atletico Madrida, a drugi između Ajaxa i Benfice. U srijedu igraju Chelsea i Lille, a engleski klub ima prednost od dva pogotka. Juventus i Villareal odigrali su 1-1 u prvom susretu, tako da pobjednik u srijedu navečer prolazi dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo se zagrijao s hattrickom

Crveni vragovi su za vikend porazili Spurse s rezultatom od 3-2, a junak susreta bio je čudesni Cristiano Ronaldo koji je s hattrickom porazio rivale. U prvom je međusobnom susretu United došao do izjednačenja u 80. minuti s pogotkom Anthonyja Elange, a United je imao 63% posjeda i 236 dodavanja više od Altetica.

United je posljednji put došao do samog kraja Lige prvaka 2011. godine, kada ih je Barcelona porazila u finalu. Od tada, engleski je gigant pobijedio na samo dvije utakmice eliminacijske faze Lige prvaka. Jedna pobjeda bila je 2014. protiv Olympiakosa, a druga protiv PSG-a 2019. u čudesnom preokretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom je razdoblju Chelsea pobijedio u 10 eliminacijskih susreta, dok su Liverpool i City pobijedili devet. Atletico je u posljednjem desetljeću daleko uspješniji i u europskim i u domaćim natjecanjima od Uniteda, tako da će se klub iz Manchestera morati posebno potruditi za prolazak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo