Napokon prodana igračina od 63 milijuna eura!

Po pisanju uglednog francuskog L'Equipea, tijekom utorka bi urugvajski nogometaš Edinson Cavani, dosadašnji napadač Napolija, trebao i službeno postati pojačanje francuskog prvaka Paris St.

9.7.2013.
9:54
VOYO logo

Tako bi napokon mogao biti riješen jedan od najvećih misterija ovoljetnog prijelaznog roka. Chelsea, Manchester City i Real Madrid su stalno koketirali s Napolijem i pokušali smanjiti iznos koji je tražio talijanski klub, a to je 63 milijuna eura. Naime, takvu stavku u ugovoru ima Napoli (Cavani) i budući kupac neće dobiti ovog sjajnog napadača za manju cijenu.

Bogati Paris St. Germain je očito odlučio ispuniti te uvjete. Cavani (26 godina, prošle sezone s 29 pogodaka prvi strijelac Serie A) u utorak bi trebao biti na letu za Pariz, a tijekom poslijepodnevnih će sati i potpisati ugovor s pariškim klubom, tvrdi L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se ispuni ovaj transfer, mogla bi krenuti 'ludnica' na tržištu jer Napoli neće čuvati tih 63 milijuna, pa je tako već najavio lov na nova pojačanja. Ti novi poslovi će vjerojatno povući za sobom još nekoliko zanimljivih transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo