VIDEO: / 'On je nogometni Michael Jordan!'

'Leo je ispisao povijest i o njemu je sve rečeno. On ne zabija golove, on zabija prekrasne golove, a jedan je bolji od drugoga.

21.3.2012.
10:27
VOYO logo

Messi je u 5:3 pobjedi Barcelone protiv Granade zabio osmi hat-trick u sezoni, stigao do brojke od 54 gola u samo 45 nastupa i sa 24 godine postao najbolji strijelac katalonskog velikana.

"Njega se može usporediti s Michaelom Jordanom. Leo je ispisao povijest i o njemu je sve rečeno. On ne zabija golove, on zabija prekrasne golove, a jedan je bolji od drugoga. Žao mi je svih onih koji ga pokušavaju skinuti s trona jer je Leo drukčiji, bolji i jako nam je drago što igra za naš klub", izjavio je oduševljeni trener Barçe Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac sada na 'računu' ima 234 postignuta gola za Barcelonu te je srušio rekord star 57 godina. Guardiola vjeruje da će Messi ovako i nastaviti te će ga teško itko ikada 'srušiti'.

Ovo je prvi Messijev gol za Barcelonu, ostalo je povijest...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On igra na vrhunskoj razini i to radi svaka tri dana. Ispisao je klupsku povijest sa samo 24 godine. Ako ovako nastavi postići će toliko golova da ga nitko neće moći prestići", izjavio je Guardiola, a hvalospjevima su se pridružili i igrači Barcelone:

"Nema uopće dvojbi da će postati najbolji igrač u povijesti nogometa. On svaku utakmicu pokazuje da je na drugoj razini i ne prestaje nas oduševljavati", izjavio je Cristian Tello, a vratar Victor Valdes zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On stvara novu eru. On je najbolji ikada!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo