LEO MESSI BACIO NOGOMETNI SVIJET U TRANS, PA OSTAO SKROMAN: /

'Imao sam puno sreće kod drugog gola'

Image
Foto: AFP

Lionel Messi je predivnim slobodnim udarcem postigao svoj 600. pogodak u dresu Barcelone

2.5.2019.
16:47
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone su napravili ogroman iskorak prema prolasku u prvo finale Lige prvaka još od 2015., nakon što su na Camp Nou pobijedili Liverpool s 3-0. Junak Katalonaca ponovo je bio njihov kapetan, Leo Messi.

'Svjesni smo da ništa nije gotovo'

Argentinac je postigao dva pogotka, a drugi će dugo ostati zabilježen u analima europskog sporta – predivan pogodak iz slobodnog udarca s udaljine veće od 25 metara. Bio je to ujedno i njegov 600. pogodak za Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo prilike zabiti više pogodaka, ali moramo biti zadovoljni s ovim što smo postigli večeras. Svjesni smo da ništa nije gotovo, budući da još moramo otići na njihov teren, ali sretni smo", rekao je Argentinac nakon utakmice, po prenošenju Goala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to jako intenzivna utakmica – oni su naviknuti na taj ritam, na fizički iscrpnu utakmicu, s puno kontranapada", dodao je Messi.

"Liverpool je bio jako dobar u drugom poluvremenu. Imali su nekoliko sjajnih prilika, ali mi smo se dobro branili i izdržali. Ja sam imao puno sreće kada sam pogodio sam kut gola nakon slobodnog udarca. Bio je to predivan trenutak", zaključio je kapetan Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo