Nevjerojatno je koliko Messi već dugo 'šuti' protiv Reala

Prošle su 362 minute otkako je najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi posljednji puta zatresao mrežu Ikera Casillasa u utakmici protiv Real Madrida.

22.8.2012.
13:19
VOYO logo

Posljednji pogodak Messi je zabio u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa prošle sezone, odnosno prije gotovo godinu dana!

Iako mu je Real do prije godinu dana bio redovita mušterija (13 golova u 15 utakmica), čini se da je Jose Mourinho pronašao lijek za magičnog Argentinca. Štoviše, Messi u posljednjoj utakmici, porazu na Nou Campu 2:1, nije uputio nijedan udarac prema vratima madridske momčadi. U po dvije utakmice Primere i španjolskog Kupa kralja Messi je ostao bez pogotka, a zanimljivo da je u svim susretima nastupio, te vrlo dobro omalenog Argentinca zaustavio, Portugalac Fabio Coentrao. Nije slučajnost da je Coentrao uvijek bio u igri kada je Real igrao protiv Barcelone s obzirom na to da je u cijeloj sezoni odigrao svega polovicu utakmica. U četvrtak je na Nou Campu prva utakmica španjolskog Superkupa, čuveni El Clasico, a za njega neće konkurirati Portugalac Pepe zbog ozljede glave. Njega će zamijeniti Raul Albiol koji, zanimljivo, u četiri spomenute utakmice u kojima Messi nije zabijao, nije odigrao nijednu jedinu minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo