LEO IMA PLAN: / Messi otkrio gdje želi igrati nakon Barcelone!

Image

Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi (28) još je jednom izrazio želju da igračku karijeru okonča u rodnoj Argentini iz koje se kao 14-godišnji dječak preselio u Barcelonu.

2.3.2016.
12:34
VOYO logo

Iako su mnogi vjerovali da će Messi biti jedan od igrača koji će cijelu seniorsku karijeru provesti u istom klubu, peterostruki osvajač Zlatne lopte jednog dana ipak namjerava napustiti Barcelonu. Prve nogometne korake napravio je u Newell's Old Boysima iz rodnog Rosarija, a za pretpostaviti je da je to klub u čijem se dresu vidi ako i kad se vrati u Argentinu.

'Igrat ću dok mi tijelo bude dopuštalo'

"Povratak u Argentinu je nešto što bih volio ostvariti. Ne znam kada, ali to je mogućnost", priznao je Messi u razgovoru za El Grafico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koliko dugo namjerava igrati nogomet, Messi nema precizan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam si postavio nikakve ciljeve, ni kratkoročne ni dugoročne. Volio bih nastaviti igrati dokle god mi to tijelo bude dopuštalo i dok budem imao što ponuditi momčadi. Kad budem znao da je vrijeme, donijet ću odluku", dodao je Barcelonin nogometaš.

'Osobni rekordi me ne zanimaju'

I dok je s katalonskim klubom osvojio sve što je mogao, u reprezentaciji mu ne ide tako dobro. Bio je s Argentinom u finalu Svjetskog prvenstva 2014. i Copa Americe 2015. godine, ali do naslova nije došao. Zabio je dosad 49 golova za Gauče i sve je bliže rekorderu Gabrielu Batistuti (57), ali to ga ne čini zadovoljnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radije bih osvojio nešto s reprezentacijom, osobni rekordi me ne zanimaju. Oni su tu, ali ne donose ti trofeje. Uzrujam se svaki put kad Argentina izgubi jer znam da smo trebali pobijediti. Tako je bilo i na SP-u i na Copa Americi", zaključio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo