MALO O SVEMU / Leko uspoređivao utjecaj Livaje s Haalandom i Benzemom, a onda ispalio: 'Što da kažem za Joeyja Šimunića?'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Čeka nas neizvjesna, tvrda utakmica. Po tradiciji nam je Šibenik jedno od težih gostovanja"

31.3.2023.
12:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Trener Hajduka Ivan Leko održao je redovnu press konferenciju dan prije utakmice sa Šibenikom koja počinje u Subotu u 19:10, te otkrio kako je spremao ekipu u reprezentativnoj pauzi:

Image
'BOMBA' IZ TURSKE /

Dominik Livaković prihvatio ponudu za odlazak iz Dinama: Branit će u najluđoj ligi na svijetu?

Image
'BOMBA' IZ TURSKE /

Dominik Livaković prihvatio ponudu za odlazak iz Dinama: Branit će u najluđoj ligi na svijetu?

„Bit će teška utakmica. Imamo protivnika koji je s ovim trenerom krenuo sezonu, sad se vratio, on izgubi svaku petu utakmicu. Uzeli su četiri boda protiv Osijeka i Dinama. Sigurno će biti puni samopouzdanja i vjere da nas mogu dobiti. Čeka nas neizvjesna, tvrda utakmica. Po tradiciji nam je Šibenik jedno od težih gostovanja“, priča Leko i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Kada je Livaja izašao s utakmice reprezentacije možete zamisliti kakva je bol bila. To je igrač koji voli igrati. Nadamo se da može biti tu. Do danas nije mogao trenirati. Svi znamo koliko je Marko Livaja bitan, ne samo igračke kvalitete, kao vođa. Ako ne bude igrao, onda će igrati Nikola Kalinić koji dobro trenira. Imamo problem sa Sahitijem. To je igrač koji je trebao biti ključan, ali ga nema. On želi, ali trpi bol. Ima karakter. Želi, ali ne može."

Koliko će biti teško bez Livaje?

„To je naš najbolji igrač, glavni igrač. Kada maknete Benzemu iz Reala, to nije ista momčad. Isto je i s Haalandom i Manchester Cityjem. Trenirali smo bez Marka. Ako budemo morali igrati bez njega Kale je tu. Poznavajući Marka ne bih puno stavio na to da neće igrati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Za kraj je trener Bijelih komentirao reprezentativna okupljanja:

„A reprezentacija je nastavila na način na koji smo se navikli. Jako dobro, jako stabilno. U Turskoj smo lagano došli do bodova. Uživao sam gledati pobjednički gard. Samo neka nastave tako. Možemo biti ponosni na juniore, kako igraju i kakve su rezultate ostvarili. Što da kažem za Igora Bišćana, Joeyja Šimunića. To su tipovi koji su neovisni. Njima se nitko neće javiti i reći ‘zovi onoga’. Poznajem ih dobro i sigurno je da na njih nema utjecaja“, zaključio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo