'BIT ĆE JOŠ BOLJI' / Igrač Dinama oduševio Čačića: 'On je najbolji kojega smo imali na ovim prostorima od 1958. otkad ja pratim'

Image
Foto: Matija Habljak/Pixsell

Nakon reprezentativne stanke vraća nam se HNL, a Dinamo u 27. kolu gostuje u Velikoj Gorici.

31.3.2023.
10:23
Matija Habljak/Pixsell
VOYO logo

Dinamo u posljednjih deset kola ulazi s devet bodova prednosti ispred prvog pratitelja Hajduka, dok je Gorica fenjeraš HNL-a sa 16 bodova, osam bodova manje od mjesta koje garantiraju ostanak u ligi.

Image
'BOMBA' IZ TURSKE /

Dominik Livaković prihvatio ponudu za odlazak iz Dinama: Branit će u najluđoj ligi na svijetu?

Image
'BOMBA' IZ TURSKE /

Dominik Livaković prihvatio ponudu za odlazak iz Dinama: Branit će u najluđoj ligi na svijetu?

"Ono što je dobro, svi su se vratili živi i zdravi s reprezentativne stanke. Poslije Rijeke imali smo ozljedu Petkovića, Perić je otišao na operaciju palca, na njih nećemo moći računati. Ali i bez njih znamo svoj put, imamo širok kadar, igrače koji mogu odgovoriti zahtjevima teške utakmice, protiv momčadi koja želi zadržati pritisak. Uvijek su to neizvjesne utakmice, iako je zadnji put bila jednosmjerna utakmica, nismo zabili gol. Nastojat ćemo biti učinkovitiji. Bit će i bolji travnjaci, vegetacija je krenula", rekao je trener Plavih Ante Čačić pa se osvrnuo na Petkovića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se Petkovića tiče, teško mi je točno reći, sad je već 15 dana, vidjet ćemo u ponedjeljak. Ne očekujem ga sljedeći tjedan sigurno, zahtijeva ova ozljeda tri do četiri tjedna pauze. Ali, tu smo gdje jesmo, imamo Drmića, ušao je protiv Rijeke i odradio dobro, imamo puno povjerenje u njega. Perić ide vaditi konce, možda bi mogao i igrati utakmicu, prilagoditi longetu koja je dopuštena, ali sutra ipak neće moći, vidjet ćemo za idući dvoboj."

Dotaknuo se trener Dinama i reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije utakmice u Splitu nisam bio razočaran, mogla je utakmica biti davno zatvorena, ali to je nogomet. Kvalitetu koju ima ova Hrvatska, garantira da nećemo imati problema u kvalifikacijama. Prvih 20 minuta u Turskoj smo opasno živjeli, ali imali smo Livakovića. On je najbolji vratar kojeg smo imali na ovim prostorima od 1958. otkad ja pratim, najbolji od Gordana Irovića. I držim da će biti još bolji. To sam već rekao više puta."

Gorica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gorica igra jako dobro, bodovni saldo nije adekvatan prikazanim igrama, ali teško je kad si na dnu biti učinkovit. Sopić? Bio sam mu trener u Lokomotivi, radi se o jako dobrom treneru, vjerujem da će napraviti dobru karijeru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo