Legendu vrijeđaju na ulicama rodnog grada!

Kapetan Rome i nogometna legenda Italije, 35-godišnji Francesco Totti, proživljava teške dane u svom rodnom gradu. 'Mogu potvrditi da su me vrijeđali na ulicama Rima.

15.12.2011.
15:59
VOYO logo

Totti je posljednjih tjedana bio suočen s brojnim kritikama, osobito nakon što je u ponedjeljak promašio penal protiv Juventusa kod rezultata 1:1, koji je bio i konačni na utakmici na Olimpicu.

Legendarni nogometaš rekao je da će napustiti klub za koji je debitirao još 1993. godine kao 16-godišnjak, ako se situacija ne promijeni. No, brzo se predomislio…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu potvrditi da su me vrijeđali na ulicama Rima. I to nisu bili navijači Lazija. No, svi se mogu opustiti, neću otići iz Rome", izjavio je Totti.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=bkhM6cPEiFsh3Prg
szólj hozzá: JUV

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njegovu zaštitu stao je i veznjak Daniele De Rossi, koji je protiv Juventusa silom prilika odigrao na mjestu zadnjeg braniča. Svejedno je zabio vodeći gol za Vučicu.

"Totijevo loše raspoloženje? Njegovi problemi su i moji problemi. No, moramo pokušati ignorirati kritike koje nemaju nikakvog smisla. Čitao sam neke apsurdne tvrdnje o njegovom profesionalizmu, koje su nevjerojatne. Pa čovjek ne napravio toliko puno za ovaj klub. Dovoljno je bio i sam tužan što je promašio penal, a nakon kritika je imao samo još veću gorčinu", veli De Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deseta pozicija na ljestvici, s 12 bodova zaostatka za vodećim dvojcem, Juventusom i Udineseom, sasvim je sigurno dovoljan razlog za nezadovoljstvo navijača Rome.

"Mi imamo puno manje ovlasti nego što ljudi misle. Pa nismo mi ti koji odlučujemo o pojačanjima, to je zona odgovornosti sportskog direktora", kaže De Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo