LEGENDARNI VATRENI SAVJETOVAO MANDŽUKIĆA O PONUDI KOJA BI GA VRATILA MEĐU ZVIJEZDE: / 'Trebao bi o tome razmisliti...'

Image
Foto: Profimedia

Mandžukić je nakon četiri sezone u Juventusu dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija stavljen u “frižider”.

4.5.2020.
16:25
Profimedia
VOYO logo

Nogometno tržište zahuktalo se upravo u vrijeme kad se čekaju odluke o nastavku natjecanja, a jedan od glavnih aktera je bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Glasine su krenule da bi se Mandžo trebao vratiti u europski nogomet. Zainteresirani su turski velikani i postoje mnoge opcije. Najprije je svoj interes pokazao Bešiktaš u kojem bi se Mandžo našao sa svojim nekadašnjim suigračem Domagojem Vidom. Postoje teorije i da će Nenad Bjelica svojim dolaskom u Fenerbahče povesti i Mandžukića, a treća je opcija da će ga u Galatasaray dovesti slavni trener Fatih Terim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se Olić

Na temu Mandžukićevog transfera u Galatasaray svoje je mišljenje izrazio i Ivica Olić, legendarani hrvatski reprezentativac i nekadašnji Mandžukićev partner u vrhu napada Vatrenih.

"Što Mario radi u Kataru? Katar je odlazak u mirovinu. Je li Mario u mirovini? U redu, možda osvoji tamo koji trofej, ali gdje je tu uzbuđenje u igri? Ne bi pogriješio kad bi razmislio o momčadi kao što je Galatasaray, to je strastvena nogometna sredina", rekao je Olić za turski medij Fotomac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju dolaska u Galatasaray, scenarij bi bio sljedeći: Terim uspije nekako prodati Radamela Falcaa koji mu je trenutno na prevelikoj plaći i dovede Mandžukića.

Image
LOVRENU OVO ZAISTA NIJE TREBALO: /

Zbog posljednjih objava, završio na naslovnici Daily Maila - 'Podržava opasne ljude'

Image
LOVRENU OVO ZAISTA NIJE TREBALO: /

Zbog posljednjih objava, završio na naslovnici Daily Maila - 'Podržava opasne ljude'

Ne želi ostati u Kataru

Mandžukić je nakon četiri sezone u Juventusu dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija stavljen u “frižider”. Nije dobio minute kod novog trenera pa je odlučio preći u katarski Al-Duhail ove zime. Ubrzo se pročulo da je Mario nezadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U katarskom klubu upisao je ukupno pet nastupa prije nego su sva natjecanja obustavljena zbog pojave koronavirusa, a u službenim utakmicama zabio je jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo