LEGENDARNI ŠPANJOLSKI VEZNJAK SE NAKLONIO MODRIĆU: / Za njega nema sumnje, on je lider u utrci za Ballon d'Or

Image
Foto: AFP

'Zašto ne? Već je osvojio Zlatnu loptu na Svjetskom prvenstvu...'

28.7.2018.
16:56
AFP
VOYO logo

Bivši veznjak španjolske nogometne reprezentacije Gaizka Mendieta uvjeren je da je kapetan Vatrenih i vezni igrač Real Madrida Luka Modrić ima sve potrebno da bude proglašen najboljim nogometašem svijeta. Kazao je to u razgovoru za Goal, gdje je Modrića uz nekolicinu starosjedioca Realove momčadi nazvao liderom koji može nadomjestiti odlazak Cristiana Ronalda u Juventus.

"Trebat će im vremena za prilagodbu. Ipak je on godinama bio njihov najbolji igrač - po broju golova koje je postigao, utjecaju na igru, značenju u svlačionici. Naravno da će nakon njegovog odlaska nešto nedostajati... Ali pričamo o Real Madridu. Odlazili su i ranije veliki igrači, a dolazili su neki novi. Sad kad nema više Ronalda, lideri poput Balea, Benzeme, Modrića ili Ramosa moraju uskočiti", siguran je Mendieta koji je najdublji trag ostavio igrajući za Valenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favorit za nagradu

Dodao je i ovo u osvrtu na Modrićeve šanse da bude proglašen najboljim nogometašem današnjice:

"Već je osvojio Zlatnu loptu na Svjetskom prvenstvu i vjerojatno osjeća da je jako blizu i Ballon d'Oru. Zašto ne? Ja sam veznjak i mislim da bi bilo jako dobro da veznjak osvoji nagradu. Ponekad se previše fokusiramo na golove, a ne toliko na druge stvari koje su jednako bitne, poput utjecaja na igru. Da, naravno da je jedan od favorita za Ballon d'Or."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo